keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Joulukorttien teko alkaa

Olisikohan jo aika aloittaa joulukorttien tekeminen. Ostin eilen ohjekirjasen, jossa oli mukana irrotettavia kuvia kortteihin. Entisiäkin tarvikkeita on runsaasti, mutta mieluummin teen jotain uutta ja erilaista joka vuosi. Aiemmin olen tehnyt paljon leimakuvakortteja, mutta eihän samoja kuvia voi monena jouluna lähettää. Joskus aioin tehdä kennopaperista joulukuusen kortteihin, mutta eipä silloin sitä kennopaperia mistään löytynyt. 3D-korttejakin olen tehnyt ja niitä saatan tehdä nytkin jokusen.

Talomme edustalla tapahtuu. Kujallemme valmistuu kiveys lähiaikoina. Jännästi on keskemmällä tasapintaisempaa kiveä ja reunemmalla röpelöisempää. Merelle päin on ilmestynyt työmaakoppeja ja edelleen kuuluu paalutusten nakutus päivisin.6 kommenttia:

 1. Minä en ole tehnyt joulukortteja, mutta tykkään saada itsetehtyjä. Minulla on muutama sellainen tuttava, joka tekee joka vuosi itse kortit.
  Teetkö kaikille samanlaiset vai kaikki erilaisiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortteja lähetän noin 40 ja niitä on 10-15 erilaista. Jokusen kortin ostan kaupasta kun kaikki eivät arvosta itsetehtyjä.

   Poista
 2. Minunkin pitäisi pikkuhiljaa ruveta kortintekoon, mutta kun ei ole ollut voimia tehdä mitään. Mutta tänään sain uutta verta (kaks yksikköä punasoluja) niin jos se toisi voimia vaikka tuohon kortintekoonkin. Kivannäköisiä tarvikkeita olet ainakin ostanut, joten eiköhän se siitä sun tehdas käynnisty.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan oletkin ollut väsynyt, jos pitää punasoluja antaa, mutta ehkäpä nyt sitten jaksat korttejakin tehdä.

   Poista
 3. inäkin olen ostanut tuon joulukorttiohjekirjasen ja kortteja sais alkaa tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortteja on mukava tehdä ja kohta saa lähettääkin pitkämatkalaiset.

   Poista