sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sain tuliaisia Lontoosta

Lauantaina poikkesin Ogelin neuletapaamiseen. Siellä tapasin Kristiinan, joka oli käynyt Lontoossa käsityömessuilla. Sain Kristiinalta tuliaisena peltisen karkkirasian, joka avataan jossain passelissa tilanteessa. Kiitos, Kristiina!

Ogelissa oli paljon porukkaa, siis neulomassa. Vallan istumapaikat kävi vähiin. Mukava kun taas on noita kokoontumisia. Ogelin seuraava tapaaminen on 15.11.2014 klo 12-15. En nyt millään löytänyt netistä sitä sivua, missä nuo syksyn tapaamiset on.

Edit: Korjasin tuon Ogelin marraskuun tapaamispäivän. Joulukuun tapaaminen on 20.12.2014. Kiitos huomautuksesta, Kristiina!12 kommenttia:

 1. sun neuloma sukka oli kyllä kauniin värinen, sopivan rauhallinen raidoitus. Musta ei valitettavasti seurustelemaan ollut, ei pidä ottaa neuletapaamisiin mitään mikä vaatii laskemista/keskittymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuletapaamisiin pitääkin kyllä ottaa joku helppo työ. Tosin on ihan mukava nähdä tuttuja, vaikka sitten keskittyisivätkin johonkin tarkkaan hommaan.
   Eilen illalla ja tänään olen yrittänyt saada toisen sukan aloituksen samaan raidan kohtaan. Muutamalla silmukalla heittää, vielä. :D :D

   Poista
 2. Ai on sulla raitatauti noiden pätkärääkättyjen lankojen kanssa, se on vaan sitten ennen yhdenkään silmukan luomista etsittävä kerästä/keristä ne tismalleen toisiinsa sopivat kohdat. Söpösen karkkirasian sait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups. Pitää vissiin ruveta tekemään niin, että puolittaa ensin kerän ja tekee sitte kahta sukkaa yhtä aikaa. Nyt passaan kantapään ja kärkikavennuksen aloittamisen niin, että aloitus tulee jonkin raidan alkukohtaan, vaikka sitten olisi puoli kierrosta enemmän tai vähemmän.

   Poista
 3. Minulla on sama juttu, kun pitäisi tulla raidat ain ihan samaan kohtaan. Vaikka toisten sukat on silti kauniita vaikkei olisikaan, mutta......minkä sitä itselle mahtaa.
  Teillä on kivoja nuo neuletapaamiset, kun siellä on tuttuja.
  Minullakin on huomenna CC. Siellä on enemmän niitä, jotka ei tee käsitöitä, mutta on myös kutojia, että se on ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia outoja juttuja sitä itse kullakin on. Joskus on raitojen kanssa tarkkaa, mutta joskus saa joku asia olla ihan vinksinvonksin.
   Sinulla on tuo CC ja siellä on varmaan virkistävää käydä.

   Poista
 4. Oikein Harrodsiilta nameja olet saanut, ne täytyy todellakin säästää oikeaan tilanteeseen.

  T: Merja

  VastaaPoista
 5. Kivan tuliaisen sat. Voi kun vielä joskus espoon reissuni osuis yksiin,kun siellä on neuletapaamisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on paljon neuletapaamisia. Ogelissa kerran kuussa, Villavyyhdissä kaksi kertaa viikossa, Priimassa taitaa olla lauantaisin, Vieläköhän Espoon Sellossa, Soukan Menitassa ja Aleksi 13:ssa mahtaa kokoontua porukoita. Myös erilaisia ex-tempore tapaamisia on silloin tällöin. Ei muuta kuin ajoissa tieto milloin olet näillä seuduilla, niin katsellaan sopiva kokoontumnen.

   Poista
 6. HUOM: kyllä on tapaaminen Ogelissa marraskuussakin (sulla joulukuun päiväys).
  No juu, Harrodsiltahan mä olinkin noi ostanut, muistelin että Paddington karhun omasta kaupasta mutt ei ollutkaan.
  Kaffepannusta varmaan saa mulle kupillisen tiristettyä keskiviikkona;)
  Muutin kommentoinnin, kirjainvahvistus on nyt päällä mutt sehän on helpponakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaffepannusta riittää kyllä toinenkin kupillinen. Rusinakakun just paistoin, pullat paistellaan huomenissa ja täytekakkua kans yritän koota aamulla,

   Poista