sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kirjamessuilla

Tänään poikkesin Kirjamessuilla. Kyllä ne on niin isot messut, että puoliakaan ei jaksa kahlata läpi, tarkemmasta paneutumisesta puhumattakaan. Väkeäkin oli aikalailla, vaikka luulin etukäteen, että tänään olisi jo ollut hiljaisempaa. Tuttavani kanssa vähän kierreltiin ja ruoka & viini -puolellakin kävimme pikkuisen maistelemassa juustoja ym.
Ostoksiakaan en tehnyt, mutta kivoja kortteja esitteli oululainen Päivi Martinkauppi. En löytänyt hänelle nettisivuja/blogia, joten saatte tyytyä ihastelemaan kuvia, jotka myyjän luvalla otin.

  

6 kommenttia:

 1. Kiva, että sait luvan kuvata kortteja, ovatkin sellaisia mukavan yksinkertaisia ja kuvaavat niin tavallisia asioita kuin vain voi. En ole kirjamessuilla koskaan käynyt, mutta tiedän ihmisisä, jotka käyvät joka vuosi ja ihan pidemmästäkin matkasta.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla ei aina saa kaikkia kuvata, mutta näitä sai ja on kiva kun on omassa blogissa muistissa, jos myöhemmin tarvitsee tietoja.

   Poista
 2. Ovat oikein kivannäköisiä kortteja ja kalentereita
  Pari vuotta sitten täältä järjestettiin Turkuun kirjamessuille linja-auto matka. Olin silloin siellä ja tykkäsin paljon. Ne olivat mielenkiintoiset. Harmi tuo matka.
  Täällä on nyt valtava tuuli. Varmaan tekee jotain vahinkoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tulee niin, että meinaa hiukset lähteä päästä.
   Minulla onkin mukava mennä messukeskukseen, kun pääsee melkein ovelta ovelle ratikalla.

   Poista
  2. Mutta sulla on se kotipään ratikkapysäkki niin tuulisella paikalla, että siinähän meinaa meikäläinenkin lähteä tuulen mukana ilmaan kun kunnolla puhaltaa.

   T: merja

   Poista
  3. Meilläpäin totisesti tuulee jos tuulensuunta on etelästä.

   Poista