lauantai 4. lokakuuta 2014

Kaapelitehtaan kirppistapahtuma ja muuta kuljeskelua

Tänään oli tarkoitukseni mennä Kaapelitehtaan kirppistapahtumaan, vaan enpä mennyt. Jono ulottui sen verran kauas ovelta, että käännyin suosiolla ympäri ja kävelin kotiin.

 Matkalla katselin yhtä kadunkulmaa. Kyllä oli oudosti laitettu kiveystä suojatien kohdalla. Pyöräilijöille oli sentään laitettu luiskaa.

Meilläkin oven edessä laitetaan kiveystä. Olenkin ihmetellyt kummallisia asfalttimöykkyjä rapun ovien edessä. Nyt sitten tulee ilmeisesti kiveys rappukäytävien lattioiden tasoon, toivottavasti.

Huomenna olisi Hakaniemen markkinat ja sinne aion suunnistaa, jollei tule sadetta.
4 kommenttia:

 1. Minäkin olen täällä katsonut jotain kadunkulmia ja kivetyksiä, niin on minun mielestäni ollut vähän oudosti. Onkohan se nyt muotia katusuunnittelijoiden kesken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmaan ollut nuoria ja kokemattomia suunnittelijoita (ja tekijöitä). Ei missään ennen ollut tuollaisia korkeita kiveyksiä yleensäkään.

   Poista
 2. Isäni ei olisi laskenut käsistään tuollaista jälkeä läpi kuin tuossakin kadunkulmassa, hän laittoi noita kuitenkin aika monta vuotta ja teki samaan aikaan myös sadevesiviemäreitä ja olikin ammattinimikkeeltään niinkin erikoinen kuin putkenlaskija. Muistan kun minua hävetti kun hänen ammattinsa oli mainittuna puhelinluettelossa ja kukaan ei tiennyt mitä sellainen hlö tekee.

  T: Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen olikin ammattimiehille kunnia-asia tehdä hyvää työtä. Nyt vaan pitää tehdä äkkiä, laadusta ei väliä.

   Poista