keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Vihdoinkin

Tänää pääsin viemään ensimmäiset tavarat uuteen kotiin. On kyllä vähän outoa kun uudet laitteet on niin erilaisia. Hellan nappulat eri tavalla, ovipuhelin ihan uusi tuttavuus, samoin tiskikone. Naapurina sentään kiva ihminen, jonka kanssa on jo tutustuttu hiukan. Roskien lajittelulle on 4 sankoa, mitähän niihin pitäisi laittaa. Ovessa on jostain syystä väärä nimi (naapurin nimi). Sisäpiha on ihan keskeneräinen vielä, mutta kellarikomero on mahtavan suuri. ja korkeutta riittää.

Kännykkä ja nettiyhteys ei kuulemma toimi. Kännykkää kokeilin parvekkeella ja siellä se kyllä toimi, mutta sisällä on kenttä ihan nolla, joten ensi viikolla tulee ongelmia yhteydenpidossa monella lailla.
12 kommenttia:

 1. Kiva juttu, että nyt viimeinkin pääset muuttamaan.
  Onnea vaan uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, onnea ja siunausta uuteen kotiisi!
  Kyllä ne alkukankeudet siitä sitten selviää ja kaikki alkaa toimimaan. On kiva seurata millaiseksi piha tehdään.
  Vielä kerran, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leenamummu. Pihasta varmaan tulee oikein kiva kunhan valmistuu.

   Poista
 3. Kävipäs äkkiä muuttotouhut sinulla kunavaimen sait.
  Olettaisin roskisten haluavan sisäänsä lasia, pahvia, sekajätettä ja sitä biojätettä jota itse kuitenkin mieluummin kerään pieneen kannelliseen astiaan tiskipöydän kulmalla. Bion tilallehan vois virittää vaikka lehtiroskiksen jos et sinne kaappiin sitä halua kerätä.
  Mitä ihmettä ne viksut inssit on keksineet kun nykypäivänä yhtyedet pitää hoitaa partsilla, siellähän tulee talvella kylmä pidempien postausten kanssa;)).
  Mukavaa päivänjatkoa, minä kipaisen nyt myymäläautolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Muutto" on vasta alussa eli vessapaperia viety. :D
   Ens viikolla sitten muuttoautolla isommat tavarat.
   Mulla on nyt roskiskaapissa sangot biolle, sekajätteelle ja muovipusseille. Maitopurkkiin kerään pienet pahvijätteet ja isommat vien hetimiten roskikseen. Lehdet ja mainokset kerään pinoon ja vien muutaman päivän välein lehtiroskikseen.

   Poista
 4. Onpas harmi noi yhteydet tai niitten puuttuminen/pätkiminen!

  Mäkin pakkaan joka aamu kahvinsakkoja, ruuantähteitä, banaaninkuoria ... laitan poltettavat eri paikkaan, lehdet eri, metallit, pahvit, lasit..voi voi...ja naapuri, joka asuu pienomakotitalossa laittaa kaikki (ei metallia) samaan ja yhteen astiaan! Jätteemme menevät samaan paikkaan mutta kerrostalossa asuva lajittelee...kiukuttaa, varisnkin silloin kun paperipussinpohja pettää ja kahvinsakat on rapussa. Toki nyt on oppinut pakkaamaan hyvin, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhteydet ei toimi niin bloggaukseenkin voi tulla tauko. Keljuttaa.
   Mulla oli joskus ns hajoavia biopusseja, hajosivat sitten kans rappuun. :(
   Varuiksi opin pistämään biopussin muovipussin sisälle ja sit roskiksella otin muovipussin pois ja heitin sen sekaroskiin.
   Olen kuullut tuosta, että taloissa lajitellaan, mutta kaatopaikalla menevät sitten samaan kasaan. Kuulemma opetetaan kansalaisille lajittelua. Jos pitempää "opetetaan" niin ihmiset suuttuvat ja rupeavat vastahankaan eikä lajittelu myöhemmin enää oikein onnistu.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ei enää tule takapakkia.

   Poista