sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Velttoilupäivä

Lämmin sää ei oikein innosta tekemään mitään. Pakotin kuitenkin itseni lähtemään Itikseen, vaikka siellä ei nykyään olekaan kovin kiva käydä kun siellä on edelleen remontteja menossa. Matkalla kotoa bussille näin kauniin punertavan siankärsämön (?).

Kävin lounastamassa Stockalla, mutta siellä ei grillipuolella ollut oikein mitään herkullista. Otin sitten kylmäsavulohta vihreän parsan kera, vaihtoehtona olisi ollut hampurilainen. Eipä oikein maistunut ja jätinkin suurimman osan syömättä. Varmaan tämä lämmin sääkin verottaa ruokahalua.

Mielenterveyttäkin pitää hoitaa. Varsinkin nyt kun muutto viivästyi epämääräiseksi ajaksi. Niinpä ostin lukemista ja maxi Pepe -lakupatukan. Vielä silmäni osui Suomalaisessa kirjakaupassa vedenväriseen korisettiin, joka oli "ihan pakko" ostaa, vaikka ei mitään pakottavaa tarvetta olekaan. Vaan ajattelin, että koreihin on mukava pakata pikkutavaraa. Kävin myös Eurokankaassa katselemassa verhokankaita, mutta yhtään mieleistä ei löytynyt.18 kommenttia:

 1. Hyvä kun keksit jutun, jolla itseäsi piristät ja pahamieli hieman helpottaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat sentään halpaa huvia, muutaman euron vaan.

   Poista
  2. Hauskoja ovat nuo sinun korisi! On kiva, kun keksit tuollaista pientä piristävää. Ei sen tarvitse olla mitään ihmeellistä, millä mielensä saa rohkaistumaan, edes hiukan!
   Tuosta punertavasta kärsämöstä tuli mieleeni, että kerran lupasin tyttärelle ostaa oman kukan - hän oli silloin alle 10-vuotias varmaan, ja hän halusi välttämättä tuollaisen. Yritin kovasti saada häntä kiinnostumaan jostain muusta, mutta en onnistunut.
   Niinpä leikkimökkimme päätyä koristi monet vuodet (ehkä edelleen, en asu siellä enää) kyseinen punertava siankärsämö :)
   Kiitos kuvamuiston syntymisestä, Anitta :)

   Poista
  3. Pau, sinulla on kiva muisto noista siankärsämöistä ja ehkä tyttärelläsikin.

   Poista
 2. En yhtään ihmettele vaikkei mikään maistuisikaan. Kyllä se muuton lykkääntyminen epämääräisen ajan eteenpäin on niin harmittava.
  Yritä nyt keksiä tällaisia muitakin juttuja piristämään itseäsi.
  Nätit korit olet ostanut. Ne on sitten kiva laittaa uuden asunnon komeroon. Ja laku maistuu kuitenkin aina hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se epämääräisyys siinä eniten rassaakin.

   Poista
 3. Kyll on sikamaista tuollainen viimetipassa ilmoittaminen. Hävytöntä, ehkä se on jopa rangaistava teko.
  Oon ihan tosi pahoillani sun puolesta, ja sun kanssa, tässä asiassa. Mä olisin varmaan jo barrikadeilla huutamassa ja remuamassa. Vaikk eihän se mitään auta mutt sais purkaa mieltään. Jurppii.

  Vaan on se hyvä, että osaat itseäsi vähän lohduttaa ostoksilla. Mutt joku vika sulla nyt on ku ruokakaan ei maistunut, niih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina. Kyllä minäkin sanoin muutaman ruman sanan, mutta eipä tässä nyt muu auta kuin odotella. Tietääkseni meitä on kolme asukasta/perhettä, jotka ei päästy muuttamaan vielä. Siellä ei muuten puhelimet toimi sisällä kunnolla ja nettiyhteyksien kanssakin on ongelmia.

   Poista
 4. Mä muistan nähneeni lapsuuteni pellon pientareella myös vaaleanpunaisen siankärsämön. Kivan näköisiä nuo korit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo punertava oli niin söpö. Muutenhan siankärsmöitä oli lapsuudessa paljonkin, täällä kaupungissa niitä harvemmin näkee.

   Poista
 5. Täällä kasvaa tienvierustoilla kanssa noita vaaleanpunaisia siankärsämöitä. Toivottavasti raksamiehet saa teidän kodit pian kuntoon ja ne sähköpuolenkin jutut kanssa. Kivat kopat olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetki sitten sain avaimet uuteen kotiin. Huomenna menen katsomaan paikanpäälle ja alan viemään pikkutavaraa. Ens viikolla sitten huonekalut yms.

   Poista
 6. Onneksi olkoon, onpa varmaan jännä tunne mennä katsomaan. Oikein paljon onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 7. voi mä luulin jo vaikka mitä jännittävää,,,kirjakaupasta vedenvihreä korsetti...aaah. Sitten laitoin oikeat silmälasit. Harmittaa, olin vk.lopulla Keskisellä ja siellä olisi ollut vallilan verhokankaita 3 e /m...

  VastaaPoista
 8. Vai korsetteja, hih.
  Katselin tänään parissa halparoinakaupassa tavaroita ja mietin uuden asunnon värimaailmaa, sinistä, punaista, turkoosia vai vihreää. Oli nääs vessaharjoja eri väreissä.

  VastaaPoista
 9. Siankärsämöllä on mukava nimi!
  Onnea ja siunausta tulevaan kotiisi.

  VastaaPoista