torstai 25. heinäkuuta 2013

Raksamies ja siilunen kylässä

Eilen oli vilkas päivä. Ensin tuli ovimiehet ja veivät parvekkeen oven, josta ottivat alareunasta vähän pois, ettei ovi raavi lattiaa. Ovi tuli takaisin tunnin kuluttua. Sitten kävi säleverhojen mittaaja. Iltapäivällä poikkesin itse kaupungilla valaisimia katsastamassa ja tein vähän ruokaostoksia. Eteisen valaisimen valinta on tarkkaa puuhaa kun aukeavien ovien väliin jää tilaa vain noin 15 senttiä. Lituskainen plafondikaan ei oikein mahdu, koska yläkaappien ovet on katonrajassa.

Illalla Marsu poikkesi miehekkeensä ja siilusen kanssa. Mieheke porakoneineen surruutteli ruuveja seiniin ja korjasi myös pöydänjalan, joka oli teipattu murtuman jäljiltä. Nyt on peili,  kello ja patalaput seinillä. Taulujen paikat katsastetaan sitten kun kalusteet ovat löytäneet ensin omat paikkansa.

Marsulla oli myös mukanaan siilineitonen, Adalmiina, joka oli oikein kesy ja söpö. Adalmiina viihtyi hyvin parvekkeella, jossa oli paljon uusia tuoksuja, joista piti sitten tehdä vaahtiksia.

Aiemmin päivällä käväisi myös paloauto näköpiirissä ja palomiehet kiiruhtivat Verkkokauppa.comiin päin. Mitään hälyttävää ei kyllä muuten näkynyt.


10 kommenttia:

 1. Uudessa kämpässä riittää puuhastelua. Ihana tuo siilunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä järjestelemistä. Vasta eilen sain osoitteenmuutoksetkin postitettua.
   Siiluset on aina ihania. :)

   Poista
 2. Kiva, kun Adalmiinakin tuli kylään katsomaan sinun uutta asuntoasi.
  On siinä monenlaista lamppua ja koukkua mietittävänä. Mutta kyllä ne siitä sitten vähitellen valmiiksi tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa täytyy tavaroita siirrellä useampaan kertaan ennenkuin löytävät oman paikkansa. Juuri laitoin lakanoita kaappeihin ja totesin, että syvät kaapit on hankalampia kuin edellisen asunnon kapeat hyllyt vaatehuoneessa.

   Poista
  2. Mullakin on niin syvät kaapit, että on takana vaatepino ja edessä toinen pino. Nyt olen vähän käynyt läpi niitä ja takaa löytyy sellaisia puseroitakin, etten ole muistanutkaan. Ihan noloa tunnustaakin tuollainen asia.

   Poista
  3. Sitä minäkin pelkään, että taakse unohtuu pinoja ja hankalahan niitä on sieltä ottaa käyttöönkin.

   Poista
 3. Mulla on myös syvät kaapit ja sieltä takaa löytyy usein sitten se vaate mikä on ollut jo pidempään "kateissa" kun ei ole ymmärtänyt sieltä takaa katsoa (ja mulla on tietty vielä oma extraongelma, kun olin tuon käsileikkauksen jälkeen pari kuukautta siinä tilanteessa ettein oikein mitään vaatteitakaan pystynyt itse kaappiin viemään niin mies on keksinyt niille uusia paikkoja ja siten ei löydy mistään).

  Ihana siilunen sulla on käynytkin kylässä ja parvekkeella riittää varmasti uusia tutkittavia tuoksuja!

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsivaivaiselle se vasta hankalaa onkin ja miesten järjestämät tavarat on aina oudoissa paikoissa. Mulla oikea olkapää ei anna kurkotella kaappien perälle.

   Poista
 4. Miina meinasin vallan syödä partsin lattian mutta tyytyi sitten sitä nuolemaan ja pureskelemaan ennen kuin innostui vaahtistelemaan :-)

  Tiistaina sitten tavataan Ogelissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miina Partsinpurija. :)
   Tiistaina nähdään!

   Poista