perjantai 19. heinäkuuta 2013

Vieraita kävi ja sukua löytyi

Eilinen päivä oli kovin vilkas ja vieraita kävi ihan "solkenaan", kaikkiaan kävi 6 henkilöä, jotka poikkesivat laivojen katsomisreissullaan. Erityisesti pikkuvieraat ihastuttivat kauniilla  käytöksellään. Testasin myös uunia ja paistoin rahkapiirakan. Koska uuni on iso ja uunipellit valtavia, niin laitoin piirakan alumiinivuokaan, joka taas oli hiukan liian pieni ja piirakasta tuli aika paksu. Koska ensimmäinen vieras oli suurperheen äiti, niin yhdessä tutkailimme piirakan kypsymistä ettei piirakka jäisi raa'aksi. Piirakka onnistui ja vieraat ottivat toisenkin palasen. En ehtinyt/tajunnut ottaa piirakasta kuvia kun vieraiden kanssa meni aika niin vauhdilla. Kiitos, ystävät, kun poikkesitte!

Vieraiden lähdettyä istuuduin läppärin ääreen ja olinkin saanut viestin eräältä sukututkijalta. Hän oli löytänyt yhteyksiä isäni sukuun ja näymme olevan 5. serkkuja. Jee, suku laajenee.

8 kommenttia:

 1. Jännä tuo suvun kasvu, en osaa edes kuvitella miten ne viidennet serkut lasketaan.
  Huomenna on muuten verkkokauppa.com,ssa julkiset häät klo 13.00' löysin tiedon Iltsarin nettisivulta, käys siellä kakkua nauttimassa. Minä en niihin ehdi kun istuksin junassa stadiin tulossa siihen aikaan.

  Sulla on näköjään mielenkiintoista tuo asuntoon asettuminen, kaikenlaiset uudet kodinkoneet pitää opetella uudestaan. Ihan pikkiriikkisen oon kade ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin on sisarukset, sitten serkut, pikkuserkut, kolmannet serkut, neljännet serkut ja sitten viidennet serkut.

   Pitääpä yrittää mennä katsomaan niitä häitä.
   Vai tulet stadiin, poikkeapa Jätkäsaaressa. :)

   Opettelemista on. Mitenkähän vanha koira, eikun vanharouva, oppii uusia tapoja. :D

   Poista
 2. Sinulla menee nyt varmaan aika kuin siivillä. Yleensä kun on vieraita, aika kuluu vieläkin nopemammin kuin tavallisesti.
  Mukavaa viikonloppua Anitta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin eilinen päivä ja tämä päivä on mennyt yhdessä hujauksessa. Tänään ei kyllä ollut vieraita, vaan kävin itse kyläilemässä.

   Poista
 3. Mukavaa, kun käy vieraita.
  Ja heillä on nyt sitten kaksi asiaa samalla reissulla. Sinun uusi asuntosi ja laivat.

  VastaaPoista
 4. Se onkin kiva kun nuo laivat houkuttelee ja samlla saan vieraita.

  VastaaPoista
 5. Hauskalta kuulostaa tuo uusi kotisi ja sen sijainti, kun suku löytää paikalle :)
  Runsaasti onnea, siunausta ja iloa uudessa kodissasi. Ja onnea uunillekin, se on edelleen jollakin lailla kodin sydän, ainakin leipomispäivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, uunillekin. Testaan sitä lähipäivinä uudelleen. Minä tykkään leipoa, olisi vain syöjiä enemmän.

   Poista