keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ostospäivä

Päivällä Marsu laittoi tekstaria, että voitaisiin mennä katsastamaan Ikean valikoimia. Minä salamana matkaan tietysti. Vantaan (kin) Ikea on aika suuri ja reissuun meni aikaa useampi tunti. Ikeasta löysin etsinnässä olleen tangon koukkuineen, tulee tiskikaapin alle. Löytöpisteestä vielä lähti mukaan pari kasaan menevää tuolia, joita ajattelin lähinnä käsityöystävien vierailuja varten ettei tarvitse lattialla istua. Tuolilla näkyy vielä tuollainen härveli, jolla saa jauhot ripoteltua tasaisesti soossiin.
 Eteiseen sopivaa valaisinta ei Ikeasta löytynyt, mutta Marsun vielä poiketessa Hong Kong -kauppaan, sieltä löytyi passelinkokoinen valaisin, joka olikin aika nappijuttu mielestäni.
Veimme ensin Marsun ostokset, tai ainakin osan, sitten parin postin kautta meille.
Marsu oli ostanut Ikeasta myös pienen pähkinä-suklaa-kakun ja reissun jälkeen keittelimme teetä ja maistelimme herkullista kakkua. Vähän piti jättää Marsulle kotiin vietäväksi, mutta helposti kakusta jäikin osa kun se oli aika tuhtia tavaraa.

Kotiin tullessa piti sitten hiukan kompuroida, vaikka ei oltu nautittu mitään vettä väkevämpää. Nyt on vasen polvi raapeilla, oikea nilkka turvoksissa ja vasemmassa kyljessä on kipeä kohta. Marsu sanoikin katsoneensa ihmeissään kun mummu pyöri kadulla. Onneksi ei ole mitään murtumia (ei kai).

Kiitos Marsu kuljetuksesta ja mukavasta seurasta.

 14 kommenttia:

 1. Ikävästi kompuroit ostosmatkan päätteeksi. :((
  Hoitelehan itsesi kuntoon.
  Tosi kaunis tuo eteisen lampunvarjostin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vallan ihastuin tuohon lamppuun kun näin se käytössä. Yksinkertainen, mutta kaunis valo.

   Poista
 2. Kipeän näköinen polvi. Toivotaan, ettei tullut mitään pahempaa, sitä kun ei aina heti tiedä.
  Minä kuljen vielä sauvojen kanssa ulkona, tässä kotona sisällä pärjään ilman, kun ottaa vaan muutaman askeleen ja saa jostain kiinnikin helposti.
  Kauniita ja kivoja ostoksia olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polvessa on vain pintanaarmuja. Enempi haittaa kylki kun siihen sattuu kaikki vasemman käden liikkeet. Nilkkakin on aika turvoksissa ja hiukan haittaa kävelyä, mutta varmaan helpottaa parin päivän sisällä.

   Poista
 3. Juu, mummu pyöri kuin pieni väkkärä alamäkeen, meinasi vallan karkuun päästä. Mutta joo, niin yllättäen kaaduit ettei edes ehtinyt kiinni ottaa. Seuraile nyt pari päivää ettei tule mitään jälkioireita. Kiitos seurasta ja kiva se lamppu löytyi sekä miulle lankalaatikoita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit niitä laatikoita ja vielä oli hyvä tarjous.

   Poista
 4. Voi harmi tuon polven ja muiden kipujen kanssa, menikös pöksytkin paikkuuseen?
  Näppärän lampun löysit eteiseen ja mukavat kässätuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housunpolvet kyllä kesti eikä näy merkkiäkään rikkoutumisesta. Nahka ei näköjään ole yhtä kestävää kuin keinokuitu.

   Poista
 5. Muuten olikin kiva kauppareissu,mutta se kompurointi ois varmaan ollut hyvä jättää väliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei paranis pitää kiirettä liikaa. Tulipa mieleen äitin sanonta "kato jalkoihis". Olin näet nuorena(kin) kova kompuroimaan.

   Poista
 6. Pahannäköinen on polvesi. Auttaako siihen edes pepantteeni enää?

  Nätti lamppu.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepantteeniä laitoin. Se auttaa ettei iho ala kiristää ja repeillä. Nilkkaan laitoin siteen. Se auttaa vähän ettei turvotus lisäänny.

   Poista
 7. Ikäviä tuollaiset vaivat ja pelkän "kiireen" takia, toivottavasti paranevat pian.

  Minä päätin keittää mehun käsieni ja lattiamaton kautta eli ensimmäinen satsi jota laskin mehustimesta teki tepposet ja poltti molempia käsiä ja siitä tietysti karkasi ympäriinsä sotkien ensimmäistä kertaa lattialla olleen maton ym. ja merjamaiseen tapaan olin laittanut punaherukan joukkoon myös mustikkaa ja tietysti sinne pohjimmaisiksi. Onneksi ei enää ole kuin kahdessa sormessa pienet rakkulat (poistin ja hopeasidoksetkin tänään kokonaan käytöstä ja pidän kättä ihan paljaana).

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas sattunut ikävästi. Palovammat on pahoja ja niihin voi tulla tulehduksia. Toivottavasti vammasi paranevat ilman pahempia seurauksia.

   Poista