keskiviikko 21. elokuuta 2013

Syksyn tuntua

Aamuisin on ilmassa selvästi syksyn tuntua ja viileää. Soihtuköynnös-raukkakin sai pari kukkaa aikaan, vaikka hoito on ollut aikalailla minimissä viime aikoina. Kipeä jalka turpoilee edelleen, mutta sisällä voin liikkua aika hyvin kun kääntyessä on varovainen. Ystävät ovat soitelleet ja kyselleet kuulumisia ja pari saattaa poiketakin tällä viikolla. Muutoin seurana on telkkari ja tietokone. Tietokone onkin kovassa käytössä kun tutkin erilaisia sukuasioita.


11 kommenttia:

 1. Kyllä se paraneminen aika kauan kestää. Ja varovainen saa olla liikkumisissa ja rasituksissa, ettei tule takapakkia.
  Kyllä täälläkin on niin syksyiset ilmat ja aamulla on aika kylmää. Nyt on kuitenkin ollut aurinkoisia päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan muistais varoa. Tuntuu, että välillä meinaa unohtua kun vaikkapa puhelin sattuu soimaan.

   Poista
 2. Jalkavamma kestää kauan parantua. Onneksi on jo vähän parempi. Kyllä se siitä. Tsemppiä sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Intsu, tsemppauksesta. Niin kauan on suunta hyvä kun paraneminen edistyy.

   Poista
 3. Meilläkin oli jonain vuonna soihtuköynnös keittiön ikkuna-amppelissa, mutta ei vaan viihtynyt. Minä kun en kovin kauan jaksa katsella kukkimatonta kukkaa, niin sai sekin lemput meidän taloudesta. :((
  Omia jalkavaivoja ajatellen muistutan sinuakin liikkumisen tärkeydestä, vaikka vähänkin aina välillä, eli ylös tietokoneen ääreltä ja kävelyä sekä venyttelyä.
  Neuvoo eräs, joka ei aina muista tehdä oman ohjeensa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo soihtuköynnös kyllä kukkii ja yleensä runsaasti, mutta nyt on ollut vähän huonolla hoidolla kuten muutkin mun kukat.
   Yritän kyllä liikuskella, mutta aina välillä unohtuu.

   Poista
 4. Iloa päivääsi, Anitta, tänäänkin :) Jalkasi näyttää onneksi vähän paremmalta ja kyllä se paranee, kun näitä ohjeita me auliisti jaamme :D
  Siunausta elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pau. Ohjeita ja apuja olenkin saanut monelta taholta. Eiköhän sitä tästäkin selvitä.

   Poista
 5. Pikkuhiljaa hyvä tulee, jalastasikin. Mukavaa viikonjatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin Lea.

   Poista
 6. Mulle uhkaili röntgenlääkäri kun ultrasi tuota mun polven alla olevaa pattia, että paranemiseen voi mennä 2-3 kuukautta ainakin. Mulla on nyt ollut kyllä vähän tapana teloa noita jalkoja vielä lisääkin, sillä to-pe välisenä yönä Ortonissa vääntyi jo ennestään kipeän jalan nilkka niin, että siihen tuli nivelsiteisiin jonkinmoinen venähdys ja sitten toissailtana kanttarellien hakumatkalla en nähnyt välitasanteen alinta porrasta joten tein eräänmoisen hyppäyksen sitten tuolle terveelle jalalle ja siitä kipeytyi nilkka siihen malliin etten olisi päässyt mihinkään jos ei olisi ollut keppejä.

  Jos en olisi keppikävelijä niin olisin kyllä ainakin yrittänyt käydä luonasi vierailulla niiden kahden viikon aikana jotka olin Ortonissa.

  T: merja

  VastaaPoista