lauantai 24. elokuuta 2013

Kauppareissu ja sydämentykytyksiä

Eilisen vieraan kanssa kävimme lähikaupassa. Matka onnistui hyvin eikä jalka vihoitellut jälkeenpäin. Pientä sydämentykytystä saimme ihan kotinurkilla kun iso rekka porhalsi torvet soiden päin punaisia. Olimme hetkeä aikaisemmin painaneet jalankulkuvalon vihreäksi ja yksi pyöräilijä ehti mennäkin kadun yli, mutta me olimme onneksemme vähän hitaita. Sitten se iso rekka porhalsi melkein nenää hipoen ja torvea soittaen "tuhatta ja sataa" eikä yrittänytkään jarruttaa. Emme ehtineet edes rekkaria ottaa ylös, vain takana näkyi iso Valion kyltti.
Vieraalta sain tuliaisena kauniin kortin Kupittaan Saven pikkutaulun. Taiteilija Kaisa Mertalan maalaama. Kiitos ystäväiseni taulusta ja kauppa-avusta.
Tänään aamulla katselin merellä näkyviä purjelaivoja. Aika paljon niitä onkin näkynyt koko aamupäivän. Varmaan mukava purjehdussää kun aurinko paistaa ja jos tuuleekin sopivasti.

 

 
 

6 kommenttia:

 1. Se on hyvä, että on sellaisia ystäviä, jotka auttaa. Olet saanut kauniin taulun.
  Liikenteessä on aika vaarallisia tilanteita. Onneksi ei teillekään tullut mitään haaveria, vaan pääsitte pelkällä säikähdyksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuskikin pelästyi ja muistaa seuraavalla kerralla ajaa hiljempaa ja pysähtyä valoissa.

   Poista
 2. Vaarallisia tilanteita tulee tämäntästä liikenteessä, harmi kun et saanut rekkaria ylös. Olisit voinut tehdä ilmoituksen poliisille.
  Jotain rotia liikenteeseen!
  Sinulla on hyviä ystäviä. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai jos olisi ollut kamera mukana ja ehtinyt kuvata videolle. (kameralla voi nauhoittaa pienen pätkän).
   Ystäviä on onneksi ja apuja löytyy. Tänään seinänaapuri kävi moikkaamassa ja lupasi myös auttaa tarvittaessa.

   Poista
 3. Ihanat purjelaivat - minulle on tullut jotenkin romanttinen kuva sinun uudesta kodistasi :)
  Kiva, kun sait kauppa-apua, vaikka rekkakuski sitten meinasikin teilata teidät. Hitaudesta on joskus totisesti hyötyä - suorastaan varjelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romanttisuudesta en tiedä, mutta tykkään kun on valoisaa. Tuo merinäkymä on kahden korkean rakennuksen välistä zoomattuna.
   Kauppa-apu oli mukavaa kun kulku muuten oli hidasta.

   Poista