torstai 16. toukokuuta 2013

Vieraita, vierailuja, siilusia ja ufoja taivaalla

Hiukan on ollut vilkkaita päiviä viime aikoina. Pari siskoa poikkesi yökyliin ja heidän kanssaan on kierrelty sukulaisissa ja kaupungilla ostoksilla.
Eilen sain myös hoitoon Milja-siilin pienokaisineen *vilkutuksia mamin suuntaan*. Milja on tosi utelias ja rohkea. Heti tuli pyytämään ruokaa kun menin keittiöön laittamaan vieraille iltapalaa. Oikein odotti nenä ritilän raossa kun matosia laitoin ruokakuppiin ja sitten alkoikin iloinen mussutus. Hiukan kurkkasin pikkuisia, mutta Milja-mamma vaan mussutti ruokakipolla eikä ollut moksiskaan. Aamulla kuului pesästä viserrystä, joka pian hiljeni. Ilmeisesti mamma alkoi aamuruokinnan ja laitoin Miljallekin aamupalaa. Päivällä pesin juoksupyörän ja laitoin välipalaa, mutta muuten saa pesue tänään olla omissa oloissaan.
Toissapäivänä ja eilen näkyi taivaalla kuumailmapalloja ja tänään aamupäivällä joku ihmeellinen sininen vilkkuva valo kiemurteli taivaalla pitkän aikaa. Ei vaikuttanut helikopterilta eikä lentokoneelta, eikä kuulunut mitään ääntä. Ihme ufoja.14 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää siilin piikit pehmeiltä, ovatko ne aidostikin sellaiset siliteltävän pehmeät?
  Kysyy yksi tietämätön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne piikit on teräviä kun ne on pystyssä, mutta jos siili ei pelkää, niin piikit on ihonmyötäisesti ja myötäpiikkiin voi hyvin silitellä. Vatsakarvat on tietysti pehmeät.

   Poista
 2. Voi miten suloinen siili.
  Sinulla on ollut siskojesi kanssa mukavaa.
  Minulla on ollut kylässä veli ja serkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sinullakin on ollut sukulaisvieraita. Kiva.

   Poista
 3. Sinulla on ihanaa,kun on siskoja. Suloinen tuo siili. Onko se tosiaan noin vaalean värinen vai vääristääkö kamera värejä? Mä olen kuvitellut,että kaikki siilet ovat suurinpiirtein saman värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siilejä on valkoisia eli albiinoja, joilla on punaiset silmät. Sitten on valkoisia, joilla on värilliset silmät eli eivät ole albiinoja. Tumma-valkoisen kirjavia on myös monenlaisia eli "persikka", "harmaa", "ruskea", "laikukas" jne.

   Poista
 4. Jestas sentään, olipas nätti siili! Muuten tuollaisesta valopallosta, valojuovasta ymv.on ollutl ehdissä juttua vaik olikohan se tv:ssä! Meteoriitista on ihan oikeasti puhuttu!! Voisikohan olla sellainen. (alkaakohan taivaalta tippua rautaa ja roinaa alas...?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meteoriitti se ei ehkä ollut, koska kierteli aika kauan edestakaisin ja lähti sitten poispäin.

   Poista
 5. On se siili söpö. Saatkohan poikasista kuvaa?
  Jospa tuo on joku sääpallo?
  Helluntaiheiloja me ei kai tarvita? Otetaan sitt Juhannuksena jonoksi asti;)
  Heleätä helluntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että saan poikasista kuvan/kuvia kun huomenna illalla vähän siivoan alustoja ja tulee kaveri kylään niin saadaan nopsaan homma hoidettua.
   Marsun blogissa on kyllä söpöjä kuvia jo.

   http://marsun-siilielamaa.blogspot.fi/

   Poista
  2. Olipas Söpöjä vauvoja! Kiitti linkistä.

   Poista
 6. No nyt pääsit taas elementtiisi, siilimuoriksi. Nuo taitaa olla aika helppoja vieraita hoidettaviksi, eivät hauku ja pyydä ulos.
  Enpä ole edes kuullut saati nähnyt mokomaa sinistä ufoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoja hoidettavia ovat kun emo hoitaa poikaset eikä pienet vielä sotkekaan paikkoja.

   Poista
 7. Milja on varsinainen ahmatti :-D

  VastaaPoista