perjantai 31. toukokuuta 2013

Dosetti

Vilukissin blogissa oli keskustelua dosetista ja Marjaanalla oli oikein sateenkaarenvärinen dosetti. Alkaakohan lääkityskin olla välineurheilua. Mulla on vaan ruskeakantinen dosetti. Ei taida olla mikään muotiväri. Mun dosetti on kyllä kätevän pieni ja siitä saa yhden päivän annokset sopivasti mukaan vaikka käsväskyyn. Vaan voishan se olla kiva sellainen kaunis ja esilläpidettäväksikin sopiva. Oliskohan joku automaatti kiva. Kerran kolmessa kuukaudessa latais siihen pillerit ja sitten päivittäin vipua painamalla sais tarvittavan annoksen ihan kuin hedelmäpelissä. Saishan siinä ollakin joku kiva kuva ja kilinää. Tosin vois olla se vaara, että pikkuvieraat innostuis kokeilemaan. Vaan sitten pitäis olla salasanan takana toiminta.
Kuvassa on tulitikkulaatikko mittasuhteita avittamassa.


7 kommenttia:

  1. Minulla alkoi "raksuttaa", miten tuota voisi ruusuilla tuunata :)

    Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sinäpä sen keksit. Sehan olis ihan juuri tämän ajan muotiakin. :-)

      Poista
  2. Mulla on vähän vastaava kakkosdosetti, johon otan juuri päivän tarpeeseen tulevat lääkkeen, muutoin käytän sellaista perinteistä ja siitäkin vielä isoa kokoa. Tuon tuollaisen saisikin kivasti tuunaistua, mutta sitä isoa ei eikä se ehkä enää toimisikaan jos menisi kokeilemaan tuunausta.

    T: Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei ole vielä tarvinnut hankkia isompaa. Toivottavasti tämä pienempi riittää pitkään.

      Poista
  3. No tuohan on mitä parhain, saa päivän lääkkeetkin kätevästi mukaan. Ja värikin on ihan hyvä.
    Eipä silti, sun ehdotukset on niin mainioita, että jos tulee markkinoille niin varmaan sitten molemmat hommaamme sellaisen.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua alkoi oikein naurattaa kun ajattelin sitä pillerivempainta. Se olis sellainen kahvinkeittimen kokoinen ja vivut sitten "aamu", "päivä", "ilta" jne. Nykyään kun kaikkeen saa tietokoneen ja näyttöjä, niin vois vielä soittaa pienen lurituksen ja näyttää jotain kivoja kuvia, vaikkapa lukisi iltasadun ja toivottaisi hyvää yötä. Voishan se vaikka huudella "hei, haloo, tulee ottamaan päivänamit, hei haloo".

      Poista
    2. Mulle sellainen vempain olisi tulevalla viikolla todella tarpeellinen kun lähden kuntoutukseen ja siellä aikataulu poikkeaa täysin kotiaikataulusta niin muistuttaisi todellakin ottamaan napit oikeaan aikaan eikä vasta sitten kun alkaa tulla jollain tavoin outo olo. Voisihan tuon tietty hoitaa ihan perinteisesti puhelinmuistutuksellakin.

      T: Merja

      Poista