maanantai 20. toukokuuta 2013

Mitenkähän päin tässä oikein olisi

Olin eilen ihan terve, luulisin. Tänään aamulla en meinannut päästä sängystä ylös eikä kävely oikein onnistunut kun selkään sattui pienikin liike. Olin vissiin saanut yöllä kylmää hikiseen selkään kun olin potkinut peittoja pois päältä. Nyt sitten yritän löytää jotain asentoa, jossa voisin olla kipuilematta. Kokeilin jo kyynärsauvojenkin käyttöä, mutta niistä ei ollut mitään apua. Toivottavasti tilanne on huomenna parempi.

4 kommenttia:

 1. Voi ei... onpa kurjaa :(
  Toivottavasti nyt tänä aamuna olet täysin kunnossa ♥

  VastaaPoista
 2. Selkäkivut on pahoja ja tuskaisia. Toivottavasti kivut menee pian pois.
  Olen käynyt selkäni takia osteopaatilla ja hän on antanut sellaisen neuvon, että särkylääkkeiden lisäksi voi muutaman kerran päivässä ottaa pakkasesta jotain jäätynyttä ja pitää sitä kipeän kohdan päällä jonkin aikaa. Kyllä se minua ainakin hetkeksi helpotti. Voi olla, että tiesitkin tämän.
  Koetahan pärjäillä.

  VastaaPoista
 3. Maatessa löytyy helposti hyvä asento, mutta seistessä ja kävellessä sattuu pienikin liike. Mitään kipupaikkaa ei painellen tunnu, mutta alaselkään sattuu eikä istumaan pysty. Tätä kirjoitan kontallani tuolin päällä.
  Menenkin maate kunhan saan jotain aamupalaa.

  VastaaPoista
 4. Pitäisköhän sinun mennä oikein lääkäriin. Tuo kuulostaa aika pahalta. Jos on vaikka joku nikama niksahtanut pois paikaltaan.

  VastaaPoista