sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Nyt harmittaa

Edit. Pussukka tallessa. 

Edit2. Pussukka saatu takaisin. Kiitos Kieng!  Eikä harmita enää.  :)

Olin eilen Ogelin neuletapaamisessa. Oikein kiva tapahtuma. Ostin samalla vähän sukkalankaa  kun sitä ei ole omissa varastoissa. Oma kassi tulikin langoista aika täyteen kun en ottanut muovikassia ostoksilleni. Illalla kotona huomasin, että käsityöpussukkani ei ollutkaan enää kassissa. Olin ottanut pussukan pois kassista kun tungin lankoja sinne. Ilmeisesti pussukka jäi sitten pöydälle. Kävin tänään Ogelissa kyselemässä pussukkaa, mutta ei löytynyt (nyyh). Jätin kauppaan yhteystietoni, jos vaikka jostain vielä löytyy, niin ilmoittavat. Pussukan sisällä olevan keskeneräisen myssyn häviäminen ei niinkään harmita, lankaa saa uutta ostamalla, mutta pussukka oli lahja KristiinaS:lta ja tykkäsin siitä mahdottomasti.

11 kommenttia:

 1. Voihan harmi! Toivottavasti joku palauttaa pussin takaisin kauppaan!

  Ihania lankoja ostit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia pussukoita ei ole kuin yksi, joten sen tunnistaa, jos jossain tulee vastaan.

   Poista
 2. Huomaan, että Edit-täti kertoo pussukan olevan tallessa. Hyvä niin. Olisin mä sulle uuden tehnyt mutt värit olis kyll ollu jotain muuta kuin nuo alkpuperäiset ja oikeat värit.
  Taidan maanantaina pistäytyä Kampin neulemiitissä, jos ei pyrytä niin että haittaa kulkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oisinko saanut uuden tilalle. Tosin tuo on niin kaunis, että nyt kyllä pidän narulla kiinni ettei katoa.
   Tulepas tosiaan Kamppiin. Sinua on siellä kyselty jo.

   Poista
 3. No hyvä juttu että pussukka on tallessa! Harmillisia tuollaiset jutut aina. Mulla putosi kerran töissä pitsi-baktus hissiin ja työkaveri oli nähnyt sen siellä, oli nostanut kaiteelle hissin sisäpuolelle. No eihän se siellä enää ollut kun menin katsomaan, eikä missään muuallakaan. Ihan törkeetä tollanen että joku ottaa toisen omaisuutta vaikka löytäisikin, kun tietää kuitenkin ettei se ole oma :( Mä en siis saanut koskaan sitä huivia takas ja harmitti kun oli aika tyyris lankakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus. On aika kamala tunne kun jotain häviää ja vielä kamalampaa, jos joku varastaa toiselle tärkeän tavaran.

   Poista
  2. Niin mä en voi käsittää sellasta, että jonkun toisen omaisuutta. Mä oon löytänyt useamman lompakon ja bussilipun ym. ja aina tehnyt selvitystyötä, että oikea omistaja löytyy ja onhan se löytynyt. Itsellekin tulee hyvä mieli kun toinen saa jotain arvokasta takaisin minkä on luullut menettäneensä.

   Poista
  3. Rehellinen löytäjä toimittaakin löytämänsä tavaran oikealle omistajalle, mutta valitettavasti on toisenlaisiakin löytäjiä. Monta kertaa tavaralla on muutakin arvoa kuin rahallinen.

   Poista
  4. Totta, tunnearvoa ei korvaa mikään.

   Poista
 4. Voi hitsit, ja kun vielä tavataan sanoa, että kaikella on tarkoituksensa...ajattele, että se meni todella tarvitsevalle. Olet kova tekemään yhtä sun toista.... googleta japanilainen pesusieni tawashi .... helppo pesusienen ohje, astioiden pesuun ja itsellesikin pesusieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain pussukan takaisin tänään. Käsityöystäväni oli ottanut sen talteen.
   Kurkkaanpa, millainen tuo tawashi-sieni on.

   Poista