tiistai 12. tammikuuta 2016

Käsityökierros ja hillot

Päivällä kävin Kampin palvelukeskuksen Neulekahvilassa. Ohjaajalla oli kiva kaulahuivi, jota kiinnostuneina tutkailimme. Helppo malli. Saapa nähdä, monellako on vastaava huivi kaulassa lähitulevaisuudessa.



Kampista ponkaisin KrisiinaS:n luo. Siellä oli taas pöytä koreana, vaikka alun perin oli vaan luvattu teetä ja kahvia. Kristiinalla oli itsellään ihanan pehmoinen myssy. Lanka jotain Puffalaa, en muista tarkemmin, vaikka Kristiina sen kertoikin.
Ja nyt sitten muistin ne Kristiinan lupaamat hillotkin ottaa mukaan. Pari kertaa oli unohtuneet, vaikka muistilappujakin oli Kristiina laittanut jääkaapin oveen. Kiitos, Kristiina. Tyrnihyytelö oli erinomaista kaurapuuron päällä.





Kirjastojen Novellikoukku-tapaamiset alkaa myös Kirjasto-10 tiloissa. Sinnehän on helppo tulla kun on keskustassa eli siinä entisessä Pääpostin talossa Sokoksen ja rautatieaseman vieressä.


12 kommenttia:

  1. Kiva kun jaksoit reippaasti tänne asti tulla. Taisi olla se solmusi kaulaliinassa joka muistutti niistä hilloista.
    Hyvä kuvahan tuosta piposta tuli, se on siis Puffalan Baby-Puffa alpakkaa.
    Tuolla 10:ssä voiskin ruveta käymään, olis niinku joku iltamenokin, heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solmu saattoi auttaa, se sun lasipurkki olisi voinut mennä ohi mun silmien siinä lähtöhötäkässä. Tosin pidin sormiakin ristissä välillä, että muistaisin.
      Pistetäänkö oikein ranttaliksi ja ruvetaan vakituiseen riekkumaan iltamyöhään kaupungilla siellä "aseman seutuvilla".

      Poista
    2. Kylläpä mukavissa neuletapaamisissa olet saanut olla. Kiva myssy Kristiinalla.

      Poista
    3. Tuo Kristiinan myssy oli niin pehmeän ja mukavan tuntuinen, että ihan mietin josko itsellekin...

      Poista
  2. Tuota huivia ihailen; kiva idea siinä. Onko huivissa koko ajan sama silmukkamäärä? Näyttää siltä, että siinä olisi vain aina oikeaa ja välissä joustinta, joka vetää neuleen "aalloille"... Kristiinalla on myös kaunis ja varmasti päässä miellyttävän tuntuinen pipo.
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivissa on koko ajan sama silmukkamäärä. Välillä kolme oikein, kolme nurin ja välillä aina oikeaa. Oli tosi kivan näköinen kaulassa.

      Poista
    2. Hei! Sitten tiirailin tuota kuvaa oikein... ;) Huivi on tosiaan varmasti tosi kivan näköinen kaulassa.
      Oi, ihanaa tyrnihilloa! ❤
      Sari

      Poista
    3. Tuohon huiviin sopii vähän kirjava lanka hyvin.
      Tyrniä olen maistanut ekan kerran vasta muutama vuosi sitten ja en silloin oikein tykännyt kun oli liian vahva maku. Tuo hillo on hyvää puuron kanssa. On kyllä makua, mutta ei liian vahvaa.

      Poista
  3. Oi, Sinä sen sanoit: juurikin kirjava lanka sopii valtavan hyvin tuohon huiviin. Mitä lankaa kuvan huivissa on käytetty? Minkä verran huivilla on pituutta? Kerrassaan mainio idea!
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on nykyisen käyttäjän mummon perintöä eikä langasta tietoa. Pituutta ei tullut mitattua, mutta mielikuva on, että noin 1,5 metriä.

      Poista
  4. Onpas mielenkiintoinen tuo huivi. Kiva, kun kerroit ohjettakin täällä kommenttien puolella. Voi olla, että minunkin puikoille päätyy tuommoinen huivi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laskeskelin äsken, että noin 100 silmukkaa olisi leveys.

      Poista