torstai 28. tammikuuta 2016

Uudenlainen ratikka ja Novellikoukku

Eilen kaupungilla liikkuessa näin uuden ratikan. Osa ikkunoista oli pyöreitä. Kun ratikka oli linjalla 9, joka kulkee Länsisatamaan, niin sopivasti ikkunat muistuttavat laivojen ikkunoita. Sisätiloja en päässyt vielä tarkastelemaan kun olin menossa vastakkaiseen suuntaan. 
Illemmalla olin kirjasto kympissä Novellikoukku- tapaamisessa. Oli kiva kuunnella tarinoita ja tehdä samalla käsitöitä. kahviakin oli tarjolla talon puolesta. Paikalla taisi olla 8 kuuntelijaa.
 
 

4 kommenttia:

 1. Joo,kiva oli puikotella ja kuunnella.
  Mä en oo vielä uutta spåraa nähny. Onks noi ikkunat oikeesti pyöreitä vaiko teipatut kun näyttää olevan Vikkarin mainos kyljessä?
  Pakko päästä testaamaan toi. On muuten kotimainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä älynnyt katsoa tarkemmin noita ikkunoita. Ja oisinhan minä voinut mennä kyytiin ja ajella yhden pysäkin väärään suuntaan, niin oisin voinut vaikka sormeilla ikkunoita.
   Tuota Viikkarin mainosta minäkin katsoin, että olikohan spora eksynyt väärään satamaan. Vaan voihan se olla välillä muillakin linjoilla.

   Poista
 2. Näyttäis teillä olevan komea ratikka nyt. Voi kuinka tuollainen Novellikoukku mahtais olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta lähikirjastosta kannattaa kysyä, jos vaikka järjestäisivät. Helsingissä Novellikoukutaan ainakin 17 kirjastossa ja myös Espoossa ja Vantaalla on novellikoukkuamista.
   On kiva olla "aikuisten satutunnilla" ja tehdä käsitöitä samalla.

   Poista