perjantai 14. elokuuta 2015

Tuliaisia ja pistäytyminen kaupungilla

Vaikka olo on  jo paljon parempi, niin monta kivaa juttua on jäänyt käymättä kun väsyttää ihan tuhottomasti. Varmaan ne kolmen viikon huonot nukkumiset nyt vaatii unia takaisin.

Keskiviikkona Mauno haettiin ja samalla sain tuliaisina ruisleivän ja muikkukukkoa purkissa. Leipää olen  makustellut pieniä siivuja. On se vaan hyvää kun päälle laittaa vähän voita niin eipä juuri muuta päällystettä tarvitse. Kukko odottaa sopivaa vierasta kaveriksi. Yksin syötäväksi se on vähän turhan iso. Kiitos tuomisista ja oli kiva nähdä myös Toivo-koira.

Ystäväni rouva R poikkesi  ja toi ihanan kauniin kukkasen piristämään sairaan elämää. Kiitos käynnistä ja kukkasesta!

Tänään kävin Kampissa. Ensin tuttavani kanssa syömässä  Kampin palvelukeskuksessa, sitten Narinkkatorilla katsomassa toritapahtumaa. Vielä poikkesimme valkosuklaakaakaolle Kaakaopuuhun. Herkullista kaakaota!

PS Muttimarkkinakuvat odottaa edelleen kamerassa. Laiskuus vaivaa.
4 kommenttia:

 1. voi kun näyttää passelilta! Pääsisipä jatkamaan kesää Maunon kanssa, aurinkoiselle parvekkeellesi!

  Laita mulle kommentti siitä sun toisesta blogistasi, en pääse sinne, olen töhlännyt osoitteen sinne

  VastaaPoista
 2. Jep. Laitan. Sinne kyllä löytää tuolta oikeasta yläkulmasta minun profiilin kohdastakin.

  VastaaPoista
 3. Heh, olisihan mun pitänyt tajuta, että jostainhan ne löytynevaät.

  En saanutkaan lähetettyä kommenttia mukulaan...tässä:Mielenkiintoista. Tuo sukunimi Lipkin...täällä on Lipposia ja ystävättäreni on Lipponen mutta isänsä vanhemmat olivat muuttaneet sukunimensä Lipkinf Lipposeksi. Melko varmasta jostain samasta sukuhaarasta. Ortodoksejakin nämä isovanhemmat olivat olleet ja mielestäni koti oli jäänyt Karjalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ovat samoja sukuja. Nivalassa on Lipposten kauppa edelleenkin ja Lipposia on paljon ympäri maata. Olisipa kiva tietää ystävättäresi isän vanhempien nimet ja syntymäpaikat, Vuokkiniemi ehkä? Minun isoisäni oli ortodoksi, mutta sitten siirtyi ev.lut. seurakuntaan., oli helpompaa niin.

   Poista