lauantai 1. elokuuta 2015

Mauno tuli kylään

Vanha ystäväni Mauno tuli kyläilemään palvelusväkensä lomaillessa. Aurinkoisen päivän päätteeksi Mauno päätyi nukkumaan hämärään nurkkaukseen. Huomenna sitten seurustellaan enemmän.

Vielä minua yskittää ja eilen aamulla oli sellainen tilanne, että luulin tukehtuvani köhimiseeni. Niinpä läksin kipinkapin lääkäriin ja sain reseptillä pillereitä, joiden pitäisi auttaa liman irtoamiseen keuhkoputkissa. Apua tuntuukin olevan jonkin verran,  mutta vähän olen vielä varuillani yskänpuuskan tullessa. Edelleen on ollut yöunet noin kahden tunnin pätkiä ja sitten välillä kuuman mehun/veden keittoa.

Kuva on otettu vanhalla kameralla kun uuden kameran kuvia en vielä saa laitettua koneelle. Uudessa kamerassa on vähän liian hienot systeemit ja välijohdon hankkiminen on jäänyt kun edelleen yskittää ja väsyttää. Johdon kyllä saa naapurikaupasta, mutta kun ruokakauppareissu oli riittävän haastavaa, niin lepäilen nyt vielä kotosalla ja vähemmän pakolliset liikkumiset jää odottamaan.

9 kommenttia:

 1. Ihana vieras sulla.

  Sais tuo sinun tauti hellittää lopullisesti, tuo on vihoviimeistä kun meinaa yskänpuuskaan tukehtua. Hyvä, että hait lääkäriltä tropit siihen, eiköhän ne nopeasti vaikuta.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais kyllä alkaa helpottamaan. Nyt on jo toinen kerta tänä yönä kun nousen ylös y6skimään ja keittämään kuumaa vettä ja kello on vasta 01.50.

   Poista
  2. Sainpa tunnin verran nukuttua ennen kuin taas piti nousta ylös.

   Poista
  3. Puoli-istuvassa asennossa sainkin kaksi tuntia nukuttua. Nyt aamukahvit ja sitten vielä torkuille.

   Poista
  4. Eipä tullut torkuttua, yskimiseksi meni.

   Poista
  5. Yskimisten jälkeen sain sitten taas tunnin verran nukuttua, mutta nyt pitää keitä kuumaa juotavaa, että saa yskittyä keuhkoputkia auki.

   Poista
  6. Nyt onnistuin nukahtamaan toista tuntia. Kunhan saan liotettua kielen irti kitalaesta, niin alkaa elämä voittaa. Aamupala olis nyt poikaa ja sitten onkin päivätorkkujen aika.

   Poista
 2. Mauno on tosi suloinen!

  Pahalta kuulostaa tuo sinun yskäsi :(. Toivottavasti lääkkeistä on pikaista apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno on ihana ja osaa hellyttävästi kerjätä ruokaa.

   Kyllä sais jo yskä loppua kun on kohta kuukauden vaivannut. Ei ikinä ole kestänyt näin pitkään.

   Poista