torstai 26. kesäkuuta 2014

Oletko tehnyt testamentin

Sain kirjeen järjestöltä, jonka lähettämässä kyselyssä tiedusteltiin mm olenko tehnyt testamentin, tiedänkö, että voin muuttaa testamenttiani, mikä olisi pienin summa, jonka voisin ajatella testamenttaavani avustusjärjestölle ja haluaisinko keskustella järjestön asiantuntijan kanssa testamentin tekemisestä.


Tuli vähän mieleen, että ko avustusjärjestö yrittää koukuttaa testamenttaaman omaisuutta heille. Arvelevat vissiin että kohta kuolema raapii persuksia.


Kylläpä jäi huono maku tunnetusta maailmanlaajuisesta järjestöstä ja sen toiminnasta. Alkaa näyttää, että kaikki mahdolliset järjestöt ja yritykset alkavat riipiä rahaa millä keinoin hyvänsä. Tämä järjestö kyllä menee nyt minun boikottilistalle. Hyi sentään!


PS. Kuva on kopioituna kun en saanut "oikeaa" kuvansiirtoa toimimaan. Uudet systeemit tietsikassa nääs.  :(


 10 kommenttia:

 1. Huh-huh sentään. Tulevat aika röyhkeiksi nuo järjestötkin, keksivät uusia juttuja joilla saisivat vanhuksia lankaan. Ja varmaan jos järjestön asiantuntijan kanssa keskustelee niin kuinkahan käy................
  Puhelinsoittoja tulee myös aika monenlaisia. Pitäisköhän oikein laittaa joku esto.
  Toivotaan kuitenkin huomiseksi aurinkoa ja lämpenevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa pari viikkoa sitten rautatieaseman edustalla oli 8 tyrkyttäjää esittelemässä järjestöjensä "jäsenetuja" eli kuukausimaksujäsenyyttä. Aikalailla tuollaiset tympii, varsinkin kun tulevat eteen ja joutuu väistelemään sik-sakkia.

   Poista
 2. Toi ei kyllä todellakaan kuulosta mukavalta, mulla menis kans boikottilistalle välittömästi moinen.

  Kävin vilkaisemassa tänään pikaisesti kaunista pääkaupunkiamme, en kyllä ehtinyt nahdä kyllä muuta kuin reitin Ortonille ja taikaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa ollakin kaupunkimme kauneimmillaan ennen kuin taas alkaa syksy kellastuttaan lehtiä ja myrskypuhurit ujeltaan.

   Poista
 3. No kaikkea sitä saa lukea kun vanhaksi elää :O

  Mukavaa kesäkuun loppua toivotaan että sää vähän lämpenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä sais jo hiukan tulla. Mukavaa loppukuuta sinullekin!

   Poista
 4. Vai tuolla lailla. En usko, että minustakaan tuntuisi kivalta, jos tuollainen tipahtaisi postiluukusta. Testamentti on hyvä asia, siitä ei pääse mihinkään, liian moni omaisuus menee valtiolle. Mutta tuohan on suorastaan "ruinaamista"...anna anna anna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita ruinaajia tulee nykyään vastaan joka käänteessä. Parhaimmillaan oli yhtenä päivänä aseman edessä 8 eri järjestön "kerjääjää" noin 100 metrin matkalla. Näyttävät käyvän aina vaan röyhkeämmiksi. Siskollekin oli tullut samanlainen "testamenttikirje". Kohta vissiin tulevat soittelemaan ovikelloa valmiin testamenttiluonnoksen kanssa.

   Poista
 5. Mä en ymmärrä tuollaisia testamenttikirjeitä ja varsinkin kun monet vanhemmat ihmiset saattavat mennä siinä lankaan ja tehdä tuon perusteella testamentin jos heillä ei ole esim. aiemmin tehtyä testamenttia. Toivon ettei ainakaan anopilleni moista lähetetä, isäni yli kasikymppisenäkin osaa kuitenkin ajatella omilla aivoillaan ja varsinkin kun hänellä on tehtynä testamentti, mutta anopistani en ole varma vaikka hänellä lakimiespoika onkin kuten pojantytärkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kirjeitä vissiin lähetetään just eläkeläisille. Laittaisivat edes nuorille ihmisille. Ei ole kivaa.

   Poista