keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kaupungilla taas

Aika vähän on tullut missään käytyä. Jotenkin on ollut naatti olo. Senaatintorilla sentään poikkesin pikapikaa. Meinasin ostaa juustoa eräästä kojusta. onneksi edellinen ostaja kysyi, että ootteko itse tehnyt nämä. Myyjä vastasi nauraen, että ei sentään, me myydään vaan. Minusta on huijausta, että J....n juustolan kojulla myydään P...n juustoa. En siis ostanut.

Ogelin neuletapaamisessakin poikkesin. Vähän oli väkeä, vaikka oli KIP-päivä. Minä sitten taas sorruin kun ei ollut kavereita estämässä. Pellavasekoitetta kesämyssyjä varten. Useampaa väriäkin tuli kun en osannut päättää ja kaikki näytti hyviltä.

Kotiympäristössä näyttää tulleen tavaksi parkkeerata suojatielle. Pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa liikkuville autot on joskus tiellä.

Kävin ihan vasiten katsomassa meidän kierrätyshuonetta, joka on naapuritalossa. En kyllä ymmärrä miten noin sekaista siellä on. Minusta olisi kiva, jos siellä olisi ihan siistiä ja hylly kierrätettäville ehjille tavaroille. Ei taida onnistua.  :(

 
 

 
 

8 kommenttia:

 1. Kauniita lankoja! Minkälaisia myssyjä ajattelit tehdä?

  Toi on kyllä valitettavaa, että nuo kierrätyshuoneet &vastaavat tuppaavat olemaan usein sekaisia kun kukaan ei vastaa siitä järjestyksenpidosta ja ihmiset jotenkin oppineet, että joku muu hoitaa sen, en minä itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellaista reikästä ajattelin tehdä.

   Poista
 2. Nykyisin ei oikein tiedä noiden myytävien ruokien alkuperää. Se on joskus pussissakin niin ettei oikein tiedä mitä tarkoitetaan. Lähiruoka voi ollakin Virosta tuotua ja jotain muuta.
  Kauniita lankoja olet taas löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Maahantuoja on isolla tekstillä ja sitten ulkomainen valmistaja kirpunkakan kokoisella pienellä präntillä.

   Poista
 3. Kun olet ensimmäisen myssyn saanut valmiiksi niin laitahan näytille, kun munkin pitäisi jonkinlainen saada ettei pala päänahka jos nyt sattuu aurinko paistamaan silloin kun minä olen ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä laitan näytille jos ja kun saan myssyn tehtyä. Nyt on vaan ollut vähän tahmeaa noiden käsitöiden kanssa.

   Poista
 4. Sotkusta on vaikea löytää jos jotain sattuin tarvitsemaan. Olishan se kaikkien etu, että järjestykseen laitettaisiin kiertävät tavarat.
  Ai ai, pääsit taas lankaa ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti porukat oppii pitämään parempaa järjestystä. On vaan noissa naapuritaloissa enimmäkseen nuorempaa porukkaa niin eivät ehkä vielä osaa arvostaa järjestystä.
   Vähän lipesi käsistä tuo lankaostos.

   Poista