sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ulkoilua auringossa

Eilen Ogelin tapaamisen jälkeen tapasimme Kristiinan kanssa Kion ja kävimme syömässä kiinalaistyyppisessä ruokapaikassa. Ensin yritimme mennä syömään toiseen paikkaan, mutta se oli täynnä. Toisessa paikassa taas oli melkein tyhjää. Ruoka kyllä sinänsä oli ihan hyvää, mutta minun ja Kion annokset olivat liian suolaisia. Kio huomauttikin asiasta tarjoilijalle, joka vähän "pyöritteli silmiään" eikä enempää noteerannut asiaa, ei edes isommin pahoitellut. No, tulipahan paikka testattua. Kiitos ruokailu- ja kahviseurasta!

Tänään olin tuttavani kanssa ulkoilemassa Jätkän alueella. Kiersimme "takapihan" kautta ja oikaisimme rekennustyömaan kautta. Paljon on vielä rakennustyömaata hiekkakenttänä. Kiersimme pikkulenkin Ruoholahden puolelle ja 8 ratikan päättärin kautta takaisin Jätkälle. Siellä 8 reitillä katselimme sitä kohtaa missä ratikka ajoi ilman kuljettajaa ulos kiskoilta. Myös punainen kaljaratikka näkyi tehneen kierroksen Ruoholahdessa. Kiitos mukavasta ulkoiluseurasta!

 

 
 

 

8 kommenttia:

 1. Kiitos ruokaseurasta ja jälkkärikahveista. Ja sukutiedoista. Laitoin heti broidille "käskyn" ruveta toimiin ja lupasin maksaa lystin. Saa nähdä kuin käy.
  Ette sitt kävelleet Kaapelille asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan Kaapelille kävelty, kulmille vaan.
   Sitten teillä on jännättävää niissä sukuasioissa. :-)

   Poista
 2. Nyt onkin ollut kauniita ulkoiluilmoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Eikä tuulikaan ole ollut paha.

   Poista
 3. kiitos seurasta! ihanaa kun lähditte niin spontaanisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenen jalka kapsaa, sen suu napsaa. :D

   Poista
 4. Voi ja mulla oli äsken vain voileivät mukana...nyt tuli nälkä. Ihanaia tapaamisia sulla on! Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taasen juuri tulin paikallisesta palvelukeskuksesta syömästä. Oli perunasalaattia, silliä, porsaanleike, kermaperunoita yms. Jälkkäriä en ottanut enkä leipää. Kotikaljaa ruokajuomana. Nyt vatsa vaatii päivälepoa.

   Poista