maanantai 7. huhtikuuta 2014

Turun keikka

Kävin viikonloppuna Turussa Karjalan sivistysseuran Heimopäivillä. Yövyin Hotelli Marinassa, mikä olikin oikein miellyttävä paikka ja kaikki pelasi viimosen päälle. Aamiainen oli niin runsas, että en jaksanut tarjonnasta puoliakaan edes maistaa.

Kaupungilla kävellessä osui silmiin kaunis hevospatsas. Pitää joskus ottaa tekijä selville.

Heimopäivien yhteydessä oli monenlaista aiheeseen liittyvää myytävää. Minä ostin vain kirjoja, mutta kauniita sukkiakin oli tarjolla. Sukkien hinnat oli siinä 40-50 euroa. Lapasten hintoja en katsonutkaan.

Sattui myös aika hauskasti kun eräs henkilö tuli kysymään, että ollaanko sukua kun olen hänen tätinsä näköinen. Sukulaisuutta en tiedä, mutta ei se liene mahdotontakaan. Asiaa pitää tutkia.

 


 

5 kommenttia:

 1. Sinä usein pääset mukaan mukaviin tapahtumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on mukavia tapahtumia, mutta osa vähän hankalan matkan takana. Varsinkin kesäisiin kylätapahtumiin on hankala päästä julkisilla kulkuvälineillä kun bussit ei kaikkialla kulje viikonloppuisin.

   Poista
 2. Karjalaisilla taitaakin olla aika vilkasta tuo seuraelämä. Ei ole niinkuin me jäyhät lounais-suomalaiset, että kyräillään vaan toisimme. Ei ainakaan meilläpäin ole oikein mitään tuollaisia tapahtumia. Hienoa, kun pääset osallistumaan niihin. Ja minäkin blogisi välityksellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karjaiset taitaa tosiaan olla vilkkaampia kuin esim länsisuomalaiset. Tosin tuollakin huomasin hississä, että kukaan ei puhunut mitään, ei edes kunnolla tervehtinyt vieraampia ihmisiä. Tuttujen kesken taas kävi melkoinen pulina ja pulputus.

   Poista
 3. Kintaitten hinta näkyi olevan 25 € ainakin kuvasi perusteella.

  VastaaPoista