lauantai 16. marraskuuta 2013

Ravintolapäivää ja ostoksia

Tänään oli taas Ravintolapäivä ja sillä mielellä läksin Ogelin käsityötapaamiseen, että syön matkalla jotain herkullista ruokaa. Taisin vaan olla liikkeellä liian aikaisin tai väärissä paikoissa kun ei oikein näkynyt niitä popup-ruokapaikkoja. Kampin lähellä oli joku koululaisten leipomusten myyntipöytä ja siitä ostin kauniisti koristellun piparkakun ja pienen leivoksen. Molemmat maksoivat 2 euroa, mikä oli kyllä aika tyyristä, mutta ehkä raha meni hyvään tarkoitukseen.

Aseman seinustalla oli sitten kaksi ruokamyyjää, mutta niillä oli enempi kesäkääryleitä yms. Sain kuitenkin yhden grillimakkaran ja ilmaisjakelusta kaksi pientä purkkia Actimel-juomaa. Makkaran söin paikanpäällä, mutta juomat säästin kotiin. Ogelissa sitten join lankakaupassa kahvit ja viereisessä kahviossa söin uuniperuna-annoksen.

Ogelissa oli väkeä lankaostoksilla ihan pitkäksi jonoksi asti kun 5-vuotissynttäreiden kunniaksi sai normaalihintaisista langoista alennusta 30 prossaa. Minä ostin vain yhden vyyhdin, vaikka houkutuksia kyllä oli ja alennuskin olisi puoltanut ostamaan, jos olisi ollut lankojen tarvetta, mutta sisukkaasti pidin pintani ja ajattelin, että äkkiä sinne kipasen uudestaan, jos huomenna vielä on ostohaluja. Pyöröpuikot kokoa 6 oli "ihan pakko" ostaa kun mulla oli vain lyhyet, jotka on vähän hankalat isommissa töissä ja halusin siksi 80-senttiset.

En nyt sitten millään jaksa enää lähteä VillaLankaan yövalvojaisiin kun meinaan nukahtaa istualleni. Lisäksi kotimatkalla totesin, että on lauantai-ilta näköjään kun lasinsirpaleita ja pulloja on kadulla vähän joka puolella. Ei ole kivaa kulkea kaupungin läpi humalaisten ja muiden hörhöjen remutessa ympärillä.


 
 
 
 

6 kommenttia:

  1. Ihanaa tuo lanka, ihan minun väristä. Tuosta piparista tykkään kans tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi piparit oli kyllä kivoja. Olisin ostanut enemmänkin, mutta en raaskinut.

      Poista
  2. Sulla onkin taas ollut monenlaista katseltavaa. Ja niin kaunista lankaa olet taas ostanut, kauniin väristä ja kivan kirjavaa. Mitä meinaat kutoa siitä, joko tiedät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuota lankaa vierastossuja varten. Samasta langasta olen jo tehnyt 3 paria tossuja. Pitääkin kuvata ne tänne blogiin.

      Poista
  3. Tosi mukavan näkönen kaupunkikierrossaalis sinulla.:D
    Onkohan tikkari vielä ehjä?

    Minullakin on meneillään langanjätöksistä "käsityö". Luultavasti vaan en ehdi sitä käsitöidä enen joulua.

    VastaaPoista
  4. Eipä taida "tikkarista" olla kuin muistot jäljellä.
    Tuo lanka on minusta niin ihanan pehmeää, että oli pakko ostaa tuo yksi vyyhti vielä.

    VastaaPoista