sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Päärmäämistä ja päättelyä

Minulla on ollut vuosikausia sängynpeitteen reunat päärmäämättä ja kulmat pyöristämättä. Ystävällisesti LeaP sitten otti asiakseen moisen homman ja vei peitteen kotiinsa ommeltavaksi. Mullahan ei ole edes ompelukonetta. Tänään sitten Lea toi valmiin peitteen ja kahvittelun jälkeen istuimme hetken käsitöiden parissa. Minulla on ollut vauvantossuja  pitemmän aikaa myös vvv eli viittä-vaille-valmiita. Niinpä nyt sitten laitoin muutamaan tossupariin virkatut kukkaset kiinni. Yksi kukka puuttui, joten se vielä on vvv. Sinivalkoisia tossuja on kyllä nyt useampi pari, joten sillä yhdellä ei ole kiirettä.

Kiitos LeaP peitteen päärmäämisestä ja kiva kun kävit. (Vaikka se sinihomejuusto ei ollutkaan sinun suosikkisi).


8 kommenttia:

 1. Söpöjä tossuja. Ihanaa kuulla, että Lea P. on päärmännyt sinulle päiväpeitteen, niin sitä ystävien kesken toimitaan.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LeaP on ystävällisesti ommellut minulle yhtä ja toista aikaisemminkin.

   Poista
 2. Ihana ystävä sulla. Tuntuu varmasti mukavalta laittaa peite sänkyyn, kun tietää että se kestää nyt jokaisen katseen. Kauniita tossuja, kertakaikkiaan! Pakkasin kanssa eilen toisten tekemiä pieniä sukkia ja lapasia lahjapussiin. Itse en kudo niitä vaan pakaan toisten tekemiä. Jokainen vastasyntynyt saa täällä lahjapussin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet mukana laittamalla niitä lahjapuseja. Aika paljon saatte aikaan kun jokaiselle uudelle vauvalle saatte lahjan. Vai onko ne vaan joulukuussa syntyneille.

   Poista
 3. Päiväpeitteesi on kaunis,semmonen rahallisen tyylikäs. Söpöjä vauvan tossuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tästä päiväpeitosta. Ystävämme kanssa valitsimme kaksi kangasta ja tämä sitten kotona näytti paremmalta. vähän tähän sisältyy siis muistoja edesmenneestä ystävästäni, jonka kanssa silloin pidimme "hurjastelupäivän".

   Poista
 4. Voi miten kauniita tossuja.
  Se on muuten jännä juttu, kun uusi sängynpeite voi tehdä koko huoneen ihan eri näköiseksi.

  VastaaPoista
 5. Tuo sängynpeite on luonnossa vielä kauniimpi kun valkoiset kuviot hohtavat hopeisina.

  VastaaPoista