sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Markkinoilla

Hakaniemen markkinat on kerran kuussa sunnuntaisin. Usein olen unohtanut sinne menon, mutta nyt muistin ja menin. KristiinaS soitti kun olin matkalla jo ja tehtiin treffit. Yhdessä kierreltiin koko tori ja katseltiin kirpparipuoli ja vaatetarjonta. Kivikylän myyntikojun edessä oli pitkä jono, emme menneet jonon jatkoksi. Savupalvia ostimme Kristiinan kanssa pienet palaset, iltapalaksi siitä siivu leivälle, nam. Vaatepuolelta ostin itselleni puseron ja kesähousut. Lakupussin ostin vähän niinkuin jälkiruuaksi, mutta unohdin sen kassin pohjalle. Sori, Kristiina. Kristiina osti kauniin merkkausliinapakkauksen. Kierroksen jälkeen menimme pitsalle ja söimme oikein herkkupitsat. Eipä tarvitse kotona laittaa tänään muuta ruokaa. Nyt alkoi ulkona pyryttää lunta. Onneksi päivällä ei satanut, mutta oli kyllä kylmä tuuli. Kiitos Kristiina mukavasta seurasta!
7 kommenttia:

 1. Kiva kun sinulla on tuollainen mukava ystävä, kun Kristiina.
  Teillä oli taas hauska päivä.
  Kuola alkoi valua, kun pitsan näin :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin lemmikinsinisen puseron löysitkin! Nätti kuin mikä.:))

  VastaaPoista
 3. Kiitos seurasta. Olihan se kivampi seurassa tarjontaa katsella ja ihmetellä. Ja ruoka maistuu aina astetta paremmalle hyvässä seurassa, niih. Jälkkärilakut jäi syömättä mutta tulihan niitä siinä kojulla maisteltua aika monta kun jouduttiin odottamaan rahastusta, heh. Hyviä ne olikin.
  Kivikylällä on tosiaan aina ollut jono, ovat maukkaita tuotteita.
  Huomenna sitt Ufoillaan Assalla jos ei oo kamala keli.

  VastaaPoista
 4. Kivat keväiset vaatteet löysitkin, kyllä niille käyttöä tulee kunhan toukokuuhun päästään. Nyt kyllä näyttää niin talviselta ettei uskoisi huhtikuun olevan kulumassa.

  VastaaPoista
 5. Sinulla onkin ollut mukava päivä. Ystävän seuraa, ulkoilua, herkuttelua, shoppailua............. :D

  VastaaPoista
 6. Anneli: Kristiinan kanssa on mukava tutkailla toreja ja tapahtumia. Kyllä mullakin kuola valui jo torilla grillattujen makkaroiden, muurinpohjalettujen ja loimulohen tuoksuissa.

  Rosina: Värin takia ostinkin. Mukava kesäpusero ja miksei talvella sisälläkin.

  KristiinaS: Assalla on onneksi katos niin ei tuuli eikä sade haittaa. Kylmä voi ehkä olla, niin ehkä sormet voi palella. Tarviskohan kynsikkäät mukaan.

  VastaaPoista
 7. LeaP: Kyllä vähän tuntuu, ettei kesä ole vielä lähellä.

  Leenamummu: Päivä oli oikein rattoisa.

  VastaaPoista