maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lelupyykkiä

Tänään olen pessyt oikein urakalla. Ensin koneellinen tavallista pyykkiä ja sitten kun iltapäivällä sain laatikoittain leluja, niin nukkepyykkiä ja ponipyykkiä. Pehmoleluja en arvaa pestä kun ne kuivuvat hitaasti ja voivat saada ummehtuneen hajun. Nämä lelut ovat menossa eteenpäin. Toivottavasti ilahduttavat saajiaan. Saatan kyllä yhden nuken jättää malliksi, jos vaikka innostuisin tekemään nukenvaatteita KristiinaS:n tapaan.

10 kommenttia:

 1. Voi Anitta.... kiitos huumoripläjäyksestä.
  Tuo eka kuva on kyllä aika humoristinen. Barbit naruilla sikin sokin :)
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Anneli: Ensin laitoin nuket nurinniskoin roikkumaan, mutta myöhemmin korjasin ne kainaloistaan kiikkumaan paitsi yksi paksutukkainen on pyykkipojalla hiuksista riippumassa.

  VastaaPoista
 3. Millä konstilla nuket pesit?

  Kyselee Merja

  VastaaPoista
 4. Sulla onkin ollut kivaa pyykkiä.
  En ole ennen kuullutkaan noin hyvää selitystä leikkimiselle. Hih-hih :-D
  Täällä ainakin aurinko paistaa, joten toivotan sinullekin aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Jep, pehmolelut kyll vaatis päästä ulos kuivumaan tai sitt kuivuriin. Monenlaista lelua on tullut pestyä, legoista lähtien, siis joskus muinoin töissä.
  On sulla ollut kiva leikkimispäivä.

  VastaaPoista
 6. Leenamummu: Minua ihan nauratti eilen pyykätessä kun tajusin, että mulla ei ole koskaan ollut "kaupan nukkea" eli ostettua. Nyt huolella valkkasin yhden Barbin itselleni mallinukeksi, että voin tehdä nukenvaatteita.
  Täälläkin paistaa aurinko. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 7. KristiinaS: Nyt vasta aikuisena pääsen leikkimään leluilla, hih. Mun lasten lapsuudessa oli lapsilla vain yksi pehmolelu eli unilelu, muut oli jotain muovisia eli ei tarvinnut kovasti kuivatella. Onneksi nykyiset pehmolelut on pestäviä kunhan saa kuivattua kohtuu nopaeasti.

  VastaaPoista
 8. Merja: Pesin ihan saippualla ja shampoolla. Luin ensin netistä ohjeita, etten vaan pese silmiä pois.

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava kuva tuo ensimmäinen, minäkin hihittelen täällä. Ponit on niin söpösiä että. Noita jos lähtis myymään sais aika hyvän tilin. Kiva kuitenkin että pääsevät kiertoon ja lasten leikkeihin.

  VastaaPoista
 10. LeaP: Menisivät varmaan kaupaksi myydenkin, mutta toisaalta saa enempi iloa antamalla ne suoraan lapsille.

  VastaaPoista