lauantai 2. maaliskuuta 2013

Silmä,pisto, tikki, takki

Tapasimme tänään KristiinaS:n kanssa Kiseleffin talossa, jossa oli Silmä, pisto, tikki, takki -tapahtuma. Ihania lankojahan siellä oli ja muutakin käsityötarviketta, mutta sain pidettyä itseni kurissa, melkein. Muutaman second hand -kerän ostin. Ne vien tuliaisiksi sisarelleni parin viikon kuluttua.
Aikamme kierreltyämme, menimme Fasulle tarkoituksena syödä muhevat jäätelöannokset. Fasulla olikin tupaten täyttä, eikä jäätelöistäkään löytynyt mieleistä. Niinpä suunnistimme Kämpin kerroksiin etsimään jäätelöbaaria. Eipä löytynyt. Kristiina tiesi, että Espalla on Ben & Jerry's ja sinne menimme. Jäätelöannoksen sijaan kuitenkin otimme kirsikkapirtelöt, joissa kirsikan maku hävisi suklaamurujen alle. Pirtelöitä imeskellessä seurasimme ikkunasta kevätmuotia; keltaisia pipoja, lila lettihäntä pipo miehellä, lilanpunainen turkis naisella, jota vanhempi herrasmies saatteli autoon.
Kiitos Kristiina pirtelöstä ja mukavasta seurasta!

5 kommenttia:

  1. Oi,oi kuinka näytti kivan näköinen tapahtuma siellä olleen.

    VastaaPoista
  2. Siellä onkin ollut paljon mielenkiintoista katseltavaa. Pöytiä vaikka kuinka paljon ja tavaraa täynnä.
    Meilläpäin ei ole tänään keväistä muotia näkynyt. On tainnut olla koko talven pahin lumimyräkkä tänään.

    VastaaPoista
  3. Intsu: Kiva, pieni tapahtuma.

    Leenamummu: Täälläkin yöllä sateli lunta, mutta nyt näyttää aurinko jo pilkistävän.

    VastaaPoista
  4. Hienot kuvat olet ottanut tapahtumasta. Ai että mua harmitti että en päässyt siellä käymään. Tytär tiedotti että kylppäri on kuin pommin jäljiltä joten maallepako koiran kanssa meteliä karkuun oli hyvä.

    VastaaPoista
  5. Varmaan sitä meteliä tulee vielä kun uutta laitetaan. Remontit on kurjia, mutta hyvä tulos ilahduttaa sitten pitkään.

    VastaaPoista