keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pieni kaupunkikierros

Tapasin eilen kaupungilla KristiinaS:n ja teimme pienen tutustumiskierroksen kauppahalleihin ja lankaputiikkeihin. Tapasimme rautatieasemalla ja ensin piti tietysti kuvata kultainen mies. Toinen mies oli asemarakennuksen toisella puolella, mutta en siitä ohi kulkiessani huomannut kuvata sitä.
Sitten kiiruhdimme ratikalla Hietalahden torille ja lankakauppa Snurreen, joka oli minulle uusi tuttavuus. Kivoja lankoja siellä olikin, mutta en nyt ostanut mitään kun ei ole erityistä tarvetta eikä kohdetta.
Seuraavaksi menimme Hietalahden halliin. En olekaan siellä käynyt aikoihin ja nyt kun siellä on elintarvikkeita myynnissä, niin olikin kiinnostavaa katsastaa valikoimat.
Sitten hallista halliin eli seuraavaksi Hakaniemen halliin. Sielläkin oli paljon katsottavaa ja lankaakin Vihreässä vyyhdissä, mutta maltoin nytkin olla ostamatta. Siis lankoja en sieltä ostanut, mutta pala possua ja puolikas leipäjuustoa lähti mukaan. Kahvittelun jälkeen lähdin sitten kotiin lepäilemään ja kyllä olikin mukava olla kotona lämpimässä kun ulkona oli välillä viima puhallellut.
Sain Kristiinalta myös pienen lahjapussin, josta paljastui pääsiäistipunen ja suklaapupu. Kiitos, Kristiina, seurasta ja lahjasesta. Tipusen kuvakulma on vähän outo, näyttää enemmänkin peikolta.

7 kommenttia:

 1. Teillä on ollut kiva kaupunkikierros. Hallit on ihan kivoja näin kylmällä tuulella, saa sisällä katsella erilaisia juttuja.
  Huomasin sunnuntaina, että pääsiäinen on jo hurjan lähellä. Aika menee niin nopeaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos seurasta ja lapaspaketista. On se vaan kivempi kaupungilla seurassa kulkea.

  VastaaPoista
 3. Taas olet viettänyt mukavan ja piristävän päivän ystäväsi seurassa :)
  Hauskaa loppuviikkoakin ♥

  VastaaPoista
 4. Kaljakorin päälläkö se kullattu miespolo seisoo?
  Ja almukori edessä!
  Ei niitä "patsaita" 2000-luvun alkupuolella Helsingissä näkynyt. :)) Mallorcalla jo 1990-luvulla nähtiin useita.

  VastaaPoista
 5. Leenamummu: Kierros oli kiva ja kylmää sai ulkona ihan tarpeeksi pysäkillä seisoessa.

  KristiinaS: Yksin ei olisi varmaan tullut lähdettyäkään.

  Anneli: Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

  Rosina: Kaljakori näyttää olevan, ei sentään tölkkejä tai pulloja ollut vieressä.

  VastaaPoista
 6. Olipas kiva päivä! Ihastuin lankakauppaan...aaaaah

  VastaaPoista
 7. Vilukissi: Tuo Snurre on kyllä houkutteleva kauppa kun siellä oli paljon luonnonkuitulankoja. Ja värejä ihanan monipuolisesti.

  VastaaPoista