lauantai 14. maaliskuuta 2020

Ajankulua

Kun monet tapahtumat ja tapaamiset on nyt peruttu sen kelvottoman Koronan takia, niin etsin esille keskeneräisiä töitä. Nyt olisi hyvää aikaa tehdä ainakin osa niistä valmiiksi.
Lankojakin on mukavasti, niin ei tarvitse lähteä edes lankakauppaan. Lankoja on toki enemmänkin, mutta nuo on nyt esillä nojatuolin vieressä.
Ja vessapaperiakin on.  :)





6 kommenttia:

  1. Kiitos Anitta kun toit esiin että sinullakin on useampi työ meneillään!
    Aurinkoista viikonlopoua sinulle!💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita ylärivin huiveja aloittelin joskus sillä mielellä, että teen sileää aluksi ja sitten kun keksin mallin, niin teen sitä loppuun.
      Vauvatossuista puuttuu toinen kukka, lanka loppui. :(
      Valkoisesta myssystä puuttuu nauhat.
      Kellanvihreä huivin alku on ihan viimeviikon uutuus.
      Alaoikealla teen kahta sukkaa kahdella langalla tasatahtiin. Tumman kerän lanka tulee toinen sisältä, toinen ulkoa. Kirjava lanka on keritty kerälle molempien lankojen raidat samaan kohtaan. Yhtenään sotkeentuvat.

      Poista
  2. En sit meekään Amos museoon ku se on aina tiistaisin suljettu, mutta nyt mun kaveri peruutti menon. Lankaa on juu mullakin, ja keskeneräistäkin löytyy. Ehkä ensin siivoan kellarikomeron. Ottaakohan Kierrätyskeskus tavaraa vastaan vai onko sielläkin ..... Sitten teen mun ryijyn valmiiksi. Se kyllä aivastuttaa paljon, naapurit voi luulla kotiani tautipesäksi;)(villa pölisee).
    No, yritetään nyt kestää tämä. Kauankohan tässä menee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen varautunut siihen, että ainakin pari kuukautta olen vain kotona. Mitä pakolliset apteekki/kauppareissut. Sitten ehkä vielä juhannukseen asti, jos tilanne jatkuu. Jossain oli käppyrä, missä näkyi, että vapaasti leviten epidemia kestää noin 3 kk ja kovasti varoen 6kk. Täytyy vaan tehdä treffejä ulkotiloihin ja pitää väliä toista metriä. Siinä ei kyllä sitten perhesalaisuuksia huudella. :D
      Yritin pojalle ehdottaa, että hankkisin taudin heti nyt kun vielä voi saada hoitoa. Ei mennyt ehdotus läpi.

      Poista
  3. Minullakin on samanlaiset hommat menossa lankakasan kera.

    VastaaPoista