lauantai 24. lokakuuta 2015

Ogelissa, kaupungilla ja kotona

Tänään oli jälleen Ogelin neuletapaaminen ja sinne piti lähteä pitkästä aikaa. Ainahan minä sinne menen, jos ei ole muuta erityismenoa. Oli kiva nähdä monia tuttuja ja nähdä intialaisen peukalon malleja ja opastusta.
Ogelin Lankamaailmahan myös lahjoittaa lankaa hyväntekeväisyyssukkiin ja minäkin otin pari kerää. lisäksi lupasin KristiinaS:n osuudesta tehdä aikuisen sukat.Lähdimme Kristiinan kanssa Ogelista yhtä matkaa ja mietimme minne mennä syömään kun kumpikaan ei ollut vielä syönyt "kunnon ruokaa" koko päivänä. Eräs vaihtoehto oli Kotipizza Ruoholahden kulmilla. Kampin kohdalla huomasimme mielenosoituksen Narinkkatorilla ja eikus mammat sinne kuvaamaan, hyvä ettei sentään ihan joukkoon menty. Mellakkapoliiseja ja heidän ratsujaan kuvattiin. Huomatkaa yhden hevosen kaunis häntäletti.

Poikkesimme vielä Sinellissä ennen Kotipizzaan suunnistamista. Ostimme isot pitsat ja mentiin meille syömään ja jälkkäriksi keitin kääretorttukahvit.Kristiinan kanssa arvioitiin minun "ryttymyssyä" ja kyllä se on liian iso, vaikka tein pienemmillä puikoilla kuin mitä oli ohjeessa. Huomiseksi olisin sen halunnut päähäni, mutta ei nyt ehdi millään sitä yön aika purkaa ja tehdä uudestaan. Kristiina ehdotti, että päättelisin tekeleen ja pitäisin kaulurina. Ehkäpä sitä pitää kokeilla. Minun myssyjen teko on ollut todella tee-pura-tee uudestaan-pura taas-hommaa. Viime vuotinen kesämyssy venähti pestessä, samoin viime talvinen villamyssy. Tätä myssyä olen purkanut ainakin 6 kertaa ja virheitä siinä on vilisemällä. On nurjia ja oikeita kerroksia sekaisin ja puolikkaita kuvioita ja vaikka mitä, mutta eihän ne virheet juurikaan erotu noiden ryttyjen seasta.

Kiitos, Kristiina käynnistä ja myssypäänä olemisesta! 

6 kommenttia:

 1. Nojoo, on tuo kyllä pikkusen iso, etten sanoisi suuri;)
  Kiitos seurasta, olihan taas mukavaa ja antoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas mitä tuli mieleen? No, kurttu mikä kurttu, niin jospa kurttaan vähän lisää ja laitan kukkasen siihen kohtaan, heh, heh.

   Poista
 2. Voisiko tuohon resorin kohtaan laittaa ohuen kuminauhan ja sitten kaventaa nopeasti pipon loppuun? Näyttää kivalta pipolta ja värikin on ihana :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohutta kuminauhalankaa minulla onkin. Sitä voiskin laittaa tuonne resorikohtaan.

   Poista
 3. Sinullapa oli mielenkiintoinen päivä!
  Löysin muuten KristiinaS:n n blogista tiedon, että ehkä voikin vaikuttaa kellojen siirtelyyn
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1596

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset alkaa olla kyllääntyneitä kellojen siirtelyyn ja alkavat toimia. Tuo kansalaisaloite on aiheellinen.

   Poista