keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tusina täyteen eli sukat numero 12/2015 ja vähän muuta turinaa

Sukat Fabelista, lankaa kului 48 grammaa, puikot 2,5 bambut, silmukoita 4x13. Raidoitus osui kohdilleen kun hiukan kikkailin. Sukkien koko lienee 38 ja menee laatikkoon odottamaan käyttäjää.

 
 
Tänään aamulla olin hammaslääkärissä Tilkassa. En siinä uudessa rakennuksessa, jossa myös on iso hammaslääkäriasema, vaan siellä tornin sisällä. On ihan uusi paikka, vasta kolmisen viikkoa ollut toiminnassa. Potilastuolikin niin uusi ja uutta mallia, että asento oli hiukan hakusessa. Lääkäri ja hoitaja olivat tosi mukavia ja puheliaitakin ja rtg-kuvia katseltiin yhdessä ja lääkäri selitti juurikanavia ja täytteitä ym. Kaikkea ei saatu valmiiksi, joten uusi aika on loppukuusta.

4 kommenttia:

 1. Huh, mulla on taas muutaman viikon päästä hammastarkastus. Toivottavasti ei oo tullu reikiä, mulla ku reikiintyy niin helposti. Mull on semosta tosi vahvaa reseptihammastahnaakin joka pitää aika hyvin reiät pois mutt joskus sekin pettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla reikiintyy salakavalasti pinnan alta. Yleensä vain pieni reikä tai ei sitäkään, mutta alla iso kolo. Nytkin toista (tai kolmatta) hammasta jomottelee, mutta lääkäri ei löytänyt mitään päällepäin näkyvää vikaa. Rtg-kuva pitää siitä vissiin ottaa tai sitten odottaa isomppa särkyä. :(

   Poista
 2. Vau miten on taas nätit sukat. Punainen ja vihreä on molemmat sellaisia minun värejäni.
  Sinä saat aina niin nätisti samanlaiset sukat, kuviot on ihan kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leenamummu.
   Raitojen kanssa onnistuinkin aika hyvin kun sain hyvän alun.

   Poista