sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lohjan joulumarkkinoilla

Olin eilen bussiretkellä Lohjan joulumarkkinoilla. Retki oli Kampin palvelukeskuksen järjestämä. Kaksi linja-autollista väkeä oli matkassa. Osa liikkui rollaattorilla, mutta kun ei kiirettä ollut ja auttavaisia käsiparejakin löytyi, niin kaikki sujui hyvin. Seurakuntakeskukseen oli meille maksettu keittolounas, mikä olikin oikein hyvä. Ostoksiakin vähän tein pukinkontin täydennykseksi, mutta ei vielä tähän kuvaa kun on vielä tonttujen salaisuuksia.  Markkinoilla oli runsaasti myyjiä ja meidän mielihyväksi oli myös runsaasti väljiä sisätiloja, missä saattoi lepuuttaa jalkojaan ja istuksia kahvilla tai muuten vain. Saatanpa lähteä toisenkin kerran Lohjalle.

Kamera ei ollut matkan aikana yhteistyökykyinen, joten markkinanäkymät jäi ottamatta. Tai otin kuvia, mutta pelkkää viirua vain näkyi sitten kamerassa, vain yhdestä ulkokuvasta saa jotain selvää. :=)

Sääkin kyllä suosi meitä kun ei juurikaan satanut, vaikka muualla oli lumipyryä.


8 kommenttia:

 1. No just, tonne mäkin oisin halunnut mennä. Oishan se tänään vielä mutt on jo myöhäistä lähteä liikkeelle enkä eilen oikein osannut keskittyä matkajärjestelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voihan vehnänen. Kyllä siellä olis passannut käydä.

   Poista
 2. Mikähän sun kameraasi vaivaa kun ei ole yhteistyöhaluinen? Yleensä nimittäin käy just noin kun haluaisi ehdottomasti ottaa kuvia.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoja nuo nykyajan vehkeet. Kotona kamera taas toimi ihan hyvin.

   Poista
 3. Sulla onkin ollut kiva päivä. Nuo tuollaiset on just kivoja reissuja. Saa rauhassa katsella ja hyvää ruokaa tarjolla. noilla markkinoilla onkin jo perinnettä kun näkyvät olleen jo 20 kertaa.
  Täällä sataa nytkin vettä ja on pimeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli oikein leppoisa tunnelma.
   Täällä on ollut koko päivä harmaata, mutta ei satanut.

   Poista
 4. Voi että Lohjan Joulumarkkinat! ne ovat hienot,sillä pari kertaa olen saanut olla siellä. Meillä asuu sukulaisia Lohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli useampi bussillinen Helsingistä, varmaan muualtakin oli kävijöitä.
   Sinulla on sitten kyläpaikka tiedossa, jos käyt Lohjan joulumarkkinoilla.

   Poista