sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

WROOOMM.... viuuu...

Tuo wroooommm kuului eilen kun käväisin ulkona pikkukävelyllä. Kevät on siis tullut kun moottoripyörät pärähtävät liikkeelle.
Tänään kun yritin ulos, niin tuuli ujelsi ja vinkui ja hiekka pöllysi, niin etten meinannut päästä kotiovelta kadun yli. Verkkokaupan seinustalla oli kuitenkin ihanainen vaaleansininen avoauto. Kesän merkkejä sekin, niinkuin kaiketi nuo roskakasat kadulla.
Kotona parvekkeella kukkii LeaP:n tuomat mininarssissit ja eilen itse ostamani pikkuruusu. Vein kukat parvekkeelle että jaksavat kukkia kauemmin kuin sisällä lämpimässä.
Muutoin olen istunut enimmäkseen koneen ääressä etäserkkuja etsien. Soppakulhokin nenän edessä kun ei malta kauemmas lähteä syömään.

 

 
 

6 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä on vielä liian aikaista avoautoille ja nuo motoristitkin saa pukeutua aika lämpimästi liikkeelle lähtiessään.

  VastaaPoista
 2. Ei varmaan avoautolla ajella pitkiä matkoja vielä tai saa päänsärkyä ja lunssan.

  VastaaPoista
 3. Täällä on sellaisia tuulenpuuskia, että roskat lentää ja kasaantuu paikkoihin joihin tuulenpuuska ei pääse käsiksi. Tänään taasen sain silmilleni valtaisin katupölypilven, jota ei voinut millään estää, yritin vain kääntää selkääni sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo katupöly on inhottavaa kun siinä tulee kaikki koiranp...t silmille ja suuhun.

   Poista