keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Odotellaan mittamiehiä

Meillä on patteriverkoston säätöön liittyvät mittaukset meneillään. Koskapa viime viikolla seinien lämpökuvauksia tehnyt henkilö herätti kovasti ihastusta sekä käytöksellään, että habituksellaan, niin nyt on odotukset korkealla. Minä aion istua tärppinä kotosalla, paitsi pakolliset kaupassakäynnit ym joutuu ehkä tekemään. Pitäkää tytöt peukkuja, että kannattaa istua sohvalla käsityön kera. 

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti kannatti! En ollut peukuttamassa kun pääsin tännekin vasta nyt. Tosin huomaathan kuinka aikaisin olen täällä (vai liekö myöhään, riippuu näkökannasta).

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ärsyttää kun mun pää tyhjensi tuon millä tavoin pystyin tuota profiilia käyttämään ja varsinkin niin, ettei näkyviin tullut koko nimi.

   merja

   Poista
  2. Minäkin välillä roikun netissä aamupuolelle yötä.

   Poista
 2. Vautsi! Odotan jännityksellä seuraavaa blogitustasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mukava, jos ois kivoja ja reippaita miehiä. En uskalla enhää sanoa, että odotan jotain jännää, kun tässä on viime päivinä ollut "jännää" liiankin kanssa.

   Poista
 3. Kyllä sun kelpaa ku miehet tulee kutsumattakin katsomaan sua. Ei se edellinen sitt oo tullu kysymään mun puhelinnumeroa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole, mutta mulla on sen firman lappu tallessa. Pitääkin sieltä sivuilta käydä tarkistamassa onko kaverista kuvaa.

   Poista
 4. Mulla mies oli yhdelle kaverilleen kehunut, että meillä kävi tänään kolme vähän nuorempaa naista, mutta jätti toki mainitsematta, että minä seisoin koko ajan vieressä "vahtimassa" ja jopa avasin oven näille naisille.

  Ja tulin ihan jotain muuta tänne kirjoittamaan, mutten kuolemaksenikaan muista mitä.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas sun miehellä ollut tuuria kun kolme naista tullut nkerralla. Mulla käy vaan yksi kerrallaan.

   Poista
  2. Meille tuli tosiaan kolme ja kaikki vähän nuorempia eikä kukaan "tapetista reväistyn" näköinen.

   Poista