torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukorttipaja

Huomasin eilen, että tuleekin pieni kiire korttien tekemisen kanssa ja niinpä pistin korttipajan pystyyn ja sainkin parikymmentä korttia melkein valmiiksi puolen yön aikaan. Onneksi mulla oli 3D-kuvia leikattuna ja kasattuna. Klitterit sai kuivua yön yli ja nyt aamulla sitten laitoin hyvän joulun toivotukset ja vähän koristenauhaa kortteihin. Osoitteet kuoriin on seuraava homma, mutta vasta illemmalla kun päivällä tulee vieraita.

10 kommenttia:

 1. Ihailtavaa ahkeruutta! Tuosta isoäidinneliöistä tuli mieleeni, minä teen tuolla systeemillä kaulureita! (siis ilman päälakea...hahahahah)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen yrittänyt vähentää tuota lähetettävien korttien määrää, mutta en ole kovin hyvin onnistunut.

   Poista
 2. Ootpa ollut ahkerana, minä laistan koko homman tänä vuonna ja vähennän noiden valmiskorttien pinoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiskortteja mullakin on vino pino ja entisten vuosien ylijäämäkortit, siis itsetehdyt, annoinkin pois. Eihän sitä kehtaa monena vuonna lähettää samanlaisia kortteja.

   Poista
 3. Oi minkä määrän olet tehnyt kauniita,ihania joulukorteja. Ajattele minua,olen aina lähetellyt joka vuosi noin 60 joulukorttia ja tänävuonna en lähetä juuri ollenkaan!! Aivan vaan kaikkein läheisimmille! Minä olen niin väsyksissä kaikin tavoin eten nyt jaksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lähettelin joskus yli 50 joulukorttia. Nyt olen saanut vähennettyä määrän jo 30 paikkeile. Kyllähän noita kortteja on kiva tehdä, mutta osoitteiden kirjoittaminen kuoriin vähän tympii.
   Jaksamista sinulle!

   Poista
 4. Onneksi minä sain jo kortit postilaatikkoon. Itse en viitsi tehdä joulukortteja, mutta tykkään saada itsetehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain postiin suurimman osan. Enää pari korttia tekemättä ja lähettämättä. Minä tykkään tehdä kortteja, mutta eipä esim synttärikortteja yms montaa tarvita vuoden aikana.

   Poista
 5. Sulla valmistui urakka vähän aikaisemmin kuin minulla, minä nimittäin tein viimeiset kortit valmiiksi tänään (siis perjantaina) ja koko kirjoittamisurakka siihen päälle, 15 itsetehtyä korttia ja 5 valmiskorttia lähti maailmalle, lisäksi kirjoitin 8 tai 9 korttia anopin puolesta.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sain kortit valmiiksi aika nopsaan kun tein 3D-kortteina. Viime vuonna tein paljon leimaamalla ja siinä oli enempi työtä kun oli kuivattelua ja kimalleliiman laittoa.

   Poista