torstai 10. lokakuuta 2013

Eräs sumuinen päivä

Eilen aamulla oli kovin paljon sumua kun lähdin kaupungille asioille. Toisaalta ihan mukava kun ei tuullut eikä ollut kylmäkään.

Äsken kun aukasin tietokoneen, niin eteen räpsähti teksti " tietokone käynnistyy 2 päivän kuluttua". Ai, että pitäisi odottaa 2 päivää ennenkuin pääsisi käyttämään tietsikkaa. Ei siinä mennyt sentään kuin muutama minuutti, joskus on päivitykset kestäneet puolikin tuntia. Ihme kun tietokoneissa on kaikenlaisia hidasteita. Luulisi, että ne toimisivat ääntä nopeammin vaan tuntuu, että olivat nopeampia 20 vuotta sitten.

Muutenkaan en tahdo enää ymmärtää niiden sielunelämää, vaan pitää kehitellä kaikenlaisia kiertoteitä ja kommervenkkejä, että saa asiat toimimaan. Esim mesessä ensin yksi sivu sanoo ettei voi lähettää viestejä. Siitä on sitten klikattava summassa yläreunaa ja pääsee seuraavalle sivulle, josta sitten valinta "kutsu" ja "uusi ystävä" ja sitten pääsee keskusteluun vasta. Välillä keskustelu näkyy ensimmäisellä sivulla, välillä toisella eli uusi ystävä -sivulla. En ymmärrä, mutta en enää jaksa välittää kunhan jotenkin toimii.

Lisäksi muuton yhteydessä kun kone hajosi, menetin posteja ja sp-osoitteita, joten nyt odottelen, että ystävät ensin viestittävät minullepäin, että saan osoitteita uudestaan.


8 kommenttia:

 1. Jep, ei näiden sielunelämää enää ymmärrä. Mä jotenkin laitoin google+ systeemin päälle mutt en mä tiedä mitä se tarkoittaa ja miten se toimii. Välillä tulee joku ilmoitus ett joku on jakanu jotain mutt mitä ja missä??
  Mä ajattelin, että oot jossain reissussa ku on ollu hiljaista mutt siellähän sä sumussa oot majaillu ja kulkenu. Kestikin koko päivän se sumu, täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumussa ja humussa on vähän menty. Ei meinaa tunnit riittää päivässä, pitää laittaa kaksi päivää yhteen. :)
   Onkohan se google+ vähän kuin facebook, joka jakaa ja levittää tietoa ties minne. Hui kauheeta.

   Poista
 2. Ei noitten koneitten sielunelämää voi ymmärtää, en minä ainakaan. Nyt on Hennin kone korjaajalla, kun jostain on siihen tullut virus ja joku toinen käytti myös hänen konettaan. Saa sitten nähdä koska tulee kuntoon ja tuleeko. Kamalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas ikävää, jos/kun tulee virus koneelle ja vielä kurjempaa, jos joku ulkopuolinen pääsee käyttämään konetta.

   Poista
 3. Oli joskus aika, että sai melkein sanoa, että melkein hallitsee konettaan. Enää en yritäkään sanoa niin, saatikka nyt hallita omaa konettaan. Vai että käynnistyy 2 päivän kulutua, oli kyllä nyt paras (ja pisin) aika, mihin olen törmännyt. Ihana sumuinen kuva, sumussa on jotain ystävällistä, päiväsaikaan. Öisin taatusti uhkaavaa mutta pysytään petissä öisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä iässä (?) ei vissiin kannata lähteä iltapimeässä pelottelemaan nuorisoa.

   Poista
 4. Onhan tämä koneitten sielunelämä melkomoista ymmärrettäväksi, mutta tablettini sielunelämässä sitä vasta ymmärtämistä onkin enkä ole laisinkaan varma onko sillä edes sielunelämää, josko vain muuten on toimivinaan. Mulla on kaikenlisäksi liian kuivat sormet, joten tabletti ei meinaa edes totella minua, mieheni hikisillä sormilla taas toimii moitteettomasti, mutta mitäs hän minun tabletillani tekisi.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tabletit taitaakin olla näppäräsormisille. Mulla voisi mennä kummankin sielunelämä sekaisin, sekä minun että tabletin. :D

   Poista