torstai 24. lokakuuta 2013

Kalsaripäivä

Aika sateinen ja sumuinen päivä näyttää tulevan joten taidan pitää kalsaripäivän. Onhan niitä sisähommia kun vain innostusta riittäisi. Pyykitkin pitäisi viikata kaappiin ja tehdä muutama jauhelihapihvi. Sukkasato on loppusuoralla, mutta pari paria vielä ehtis siihenkin tehdä. Onneksi se keltainen lanka on lähes lopussa ja voi vaihtaa väriä. Viikonloppuna sitten olisi orkidenäyttely ja siellä voisi poiketa, jos ei kovasti sada.


 
 

8 kommenttia:

 1. Olin aikeissa orkideanäyttelystä valistaa sua mutta oletkin jo itse valistunut asiasta. Mun on vaan mentävä tuonne ulos, postitettavaa on paljon ja VillaLankakin houkuttelee.

  VastaaPoista
 2. Pitää joku kerta lähteä tutustumaan sinne VillaLankaan. Nyt väsyttää niin, etten jaksa kissaakaan sanoa.

  VastaaPoista
 3. Mulla on samanlaiset ikkunat parvekkeellani. Mä taas olisin tosi energinen, kun sataa, jos olisin kotona, töissä se energia vain hupenee, heh, joskus tosi saamattomaankin olotilaan. Räytymispäiviä tulee olla, silloin sitä lataa akkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli väsypäivä, tänään on ollut pirteämpi olo. Tosin tänään paistoi aurinkokin välillä

   Poista
 4. Mulla on kaikki veto pois, en oikein jaksa edes innostua mistään vaikkakin sentään edes suunnittelen jonain päivänä kaivavani posliinit esille.

  T: myös sateessa ollut merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai se talviväsymys vielä voi alkaa. Kevääseen on pitkä aika.

   Poista
 5. >Täällä on nyt ihan samanlainen keli kuin sinun kuvissasi. Se kuitenkin piristää kun sain eilen illalla koneeni takaisin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun sait koneen takaisin. Se pelastaa paljon sateisina päivinä.

   Poista