keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vähän pidempi kävelylenkki

Tai ei se nyt mikään lenkki oikein ollu vaan kävelin keskustasta kotiin. Ei ollut ihan tarkoitus, mutta kun olin käynyt monessa paikassa ja kotiin oli enää pari pysäkinväliä niin eihän sitä enää viitsinyt ratikkaan mennä. Sitäpaitsi ajassa ei olisi paljoa voittanut kun ratikka ajoi ohi vähän ennen kotikorttelia.  Samalla siinä kävellessä katselin ympärille joka suuntaan ja otin muutaman kuvan niillä paikkeilla missä Baana päättyy.

Kadussa oli kivoja pyöränkuvia ja kadun reunustalla metallituoleja. Baanan päädyn ylittää iso silta ja silta on muotoiltu näyttäväksi. Jaa, eipä kaikki komeus näykään kuvassa, zoomasin liikaa, pitää mennä uudestaan sihtailemaan. Koirapuistokin on siinä vieressä, vaikka nyt ei koiria näkynytkään. Alueen kartta on hyvin esillä Länsilinkin kohdalla.

Moni on kysynyt minulta, kannattaako Jätkäsaareen tulla Ruoholahden ratikalla numero 8. Kahdeksikon kääntöpaikka on Grusellin sillan luona ja kartasta näkee, että se on kaukana Länsiterminaalista. Lisäksi Jätkäsaaren läpi ei ole jalankulkua, koska se on työmaa-aluetta toistaiseksi. Länsiterminaaliin tulee ratikka numero 9 ja se kulkee noin 7 minuutin välein, joten kauan ei tarvitse pysäkillä odotella, vaikka edellinen ratikka olisi mennyt nenän edestä.

Edit: Lisätty uusi kuva Baanan loppupäästä.
 

 
 
 


 


 
 

6 kommenttia:

 1. voi kun täälläkin voisi hypätä ratikkaan tai edes paikallisbussiin mutta mitä kukkua. Et pääse kaupunkiin, ellet lähde anivarhain ja tule jollakin koululaislinjurilla kotia. Huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastapainoksi täällä on sitten melua, pölyä, autoja, ruuhkaa ja kiukkuisia ihmisiä.

   Poista
 2. Kiva lukea kaupunkiraporttia muualtaki ku omasta blogista;)
  Voikohan noilla Baanan penkeillä istua, näyttäis ihan makuumallilta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa penkit olla tosiaan hankalat istua kun ei niillä näkynyt edes laitapuolen kulkijoita.

   Poista
 3. Vilkaisemalla luulin ensin, että tuolit ovat joen rannalla. Näytti aika vaaralliselta ja vaikealta päästä istumaan niihin kun ovat aika hankalan mallisetkin, ainakin kuvassa katsoen. No paremmin katsoessa näki, että siinä on kirjava jalkakäytävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole ketään nähnyt niillä istuksimassa. Voi olla, että jäävät koristeeksi vaan.

   Poista