sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ruoholahden puolella

Toissapäivänä käväisin Ruoholahden puolella asioilla. Samalla vähän kiertelin alueella ja kaupoissa. Matkalla näin miehiä asentamassa liikennevaloja. Ne onkin tarpeelliset kun satamasta tuleva liikenne on aika vauhdikasta ja uusien asukkaiden myötä alueelle tulee paljon lapsia.Yhdestä kukkakaupasta ostin pari orkideaa kun olivat tarjouksessa, vain 5 euroa kipale. Uudemmat ja kalliimmat olisivat maksaneet 18 euroa, joten en raskinut sellaisia ostaa itselle. Kysyin kauppiaalta luva kuvaamiseen ja hän sanoi, että oikein miellään saa laittaa kuvia blogiin ihan nimen kera.

 
 


Palatessa katselin leikkipaikkoja. Koskapa kuvassa kissa (?) kiipeilee kirjainten kera, niin lienee koulun piha kyseessä.

 
 


Poikkesin myös Huutokonttorin yläkertaan kun  nyt kerrankin olin siinä kulmilla sen aukioloaikaan. Esillä oli alueen pienoismalleja. Ensimmäisessä kuvassa satamaterminaalin lähikulmaa. Toisessa kuvassa näkyy myös Ruoholahtea ja siitä näkee myös miten kauas merelle päin Jätkäsaari laajenee lähivuosina.

 
 

8 kommenttia:

 1. Kiva, kun laitat paljon kuvia! Katsoin pitkältä ajalta juttujasi, kun en ole tänne(kään) ehtinyt viime viikkoina.
  Hauskoja nuo tuolit kadun varrella ja merkit pyörätiessä! Sitten kun lumi tulee, jos tulee, niin eivät kyllä näy, mutta harvoinpa siellä kovin lumista tai ainakaan kovin pitkään.
  Kuvat kukkakaupoista ovat aina kivoja, itsekin otan niitä. Kukkien paljous on kaunista!
  Miten jalkasi mahtaa voida, ilmeisesti alkanut parantua vähitellen, kun kirjoitit kävelleesi aika lailla!
  Hyvää syksyn jatkoa ja siunausta toimiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista.
   Jalka paranee pikkuhiljaa ja olen nyt kävellyt joka toinen päivä ja välillä pitänyt lepopäivän.

   Poista
 2. Sinulla on nyt tosi paljon mielenkiintoista katseltavaa. Ja kun on uutta aluetta ja rakennetaan jatkuvasti niin muuttuu vielä koko ajan.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Katseltavaa kyllä on ja kokoajan maisemat muuttuu.
  Ikävää vaan, että naapurirapussa kävi varkaita kaikissa ylimmän kerroksen asunnoissa. Olivat äkkiä järeillä työkaluilla saaneet ovet auki ja vieneet ainakin korut asunnoista. Aamupäivällä mokomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalaa, Onpa röyhkeitä varkaita. Toivottavasti saadaan kiinni.

   Poista
  2. Minä luulen, että olivat ammattilaisia kun olivat niin äkkiä käyneet monessa asunnossa.

   Poista
 4. Aivan järkyttävää! Kuinkas sattuikaan, että missään asunnossa ei ollut ketään kotona ja tietysti kukaan ei ole nähnyt eikä kuullut mitään.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Minuakin harmittaa ja suututtaa toisten puolesta.

   Poista