lauantai 16. helmikuuta 2013

Neuletapaamisessa

Tänään olimme Kristiinan luona neuletapaamisessa. Osalla porukkaa oli värttinät mukana ja Tintillä oli rukki. Kyllä Tintti kehräsi tavattoman kaunista ja ohutta lankaa. Muutkin saivat kokeilla rukin tai värttinän käyttöä, mikä ei ollutkaan kovin helppoa. Kahvin ja muun hyvän kanssa ei suu päässyt kuivumaan, vaikka puhetta ja naurua riitti. Kiitos, Kristiina, että kutsuit meidät kotiisi. Hurrr, hurrr Halille. 
Parempia kuvia löytyy Kristiinan ja Katjun blogista.5 kommenttia:

 1. Rukista tuli mieleen sellainen joka on meilläkin kotona ollut ja jattelin, että onpa ollut hankala kuljettaa. Kuvasta sitten näin, että onkin uusi hieno versio rukista. En ole muuten koskaan nähnyt värttinää muualla kuin museossa.
  Sulla onkin ollut kivaa ja herkkuja pöydän täydeltä..
  Hyvää sunnuntaipäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo värttinähommakin on aikamoista tiedettä, ja niitäkin kun on erilaisia, huh. Kiva oli sivusta katsoa ja ihmetellä.
  Hmm, parempia kuvia . . äläs nyt noin sano, hyviä sun kuvat on. Se on kiva ku kaikilla on erilaisia kuvia ja eri tilanteista. Mulla ei tuota Lean värttinää ole ikuistettuna.

  VastaaPoista
 3. Leenamummua: Tuo rukki oli jännä kahdella jalalla poljettava. Sitten on kuulemma olemassa vielä pienempi matkamalli. Olisi se aika metkaa ottaa esim junassa värttinä tai matkarukki esille ja alkaa kehräämään. Tuollainen rukki muuten maksaa tonnin paikkeilla, joten kannattaa käyttää ahkerasti, muuten tulee kallista lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo junajuttu onkin hyvä. Tarttiskohan munkin lainata Henniltä matkanypläystyynyä ja lähteä reissuun. Heh-heh.

   Poista
 4. On toi rukki sit niin ihana. Haaveilen jo omasta.

  VastaaPoista