perjantai 22. helmikuuta 2013

Kolmas kerta toden sanoo

Olen tainnut elämäni aikana kokeilla pannukakun tekoa kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla homma meni pannukakuksi. Ekalla kerralla jokunen vuosikymmen sitten pannarista tuli iso ja korkea "leipä", joka kohosi uunin kattoon asti. Toisella kerralla taisi mennä velliksi.Nyt kokeilin Paulan ohjeella ja sepä onnistuikin oikein hyvin. Tein kokeiluni puolella annoksella.

8 kommenttia:

 1. Eikös se vanha sanontakin ole, että kolmas kerta toden sanoo. Homma meni sitten ihan niinkuin kuuluukin.
  Se on kyllä nyt niin herkullisen näköinen, että tuli vähän nälkäinen olo. Menenkin laittamaan perunat kiehumaan ja tutkin mitää löytyy niiden kanssa jääkaapista ja pakkasesta.

  VastaaPoista
 2. Vesi kielellä katselen pannarisi kuvaa :)
  Taatusti oli/on hyvää!

  Itsekin tein TAAS pannarin, kun tytär tuli syömään työpäivänsä lomassa. Nyt en voidellut päältä voilla, mutta sillä lailla se on tietysti makoisampaa. Tällä kertaa olen viisaampi ja laitan osan valmiina paloina pakasteeseen ;)

  VastaaPoista
 3. Ihan on oikean pannarin näköinen, mulla tulee aina tollanen ja jos ei tule niin syödään kuitenkin.
  Itse tein makaronilaatikkoa uunin täydeltä ja laitan pakkaseen annoksina niin selviää jonkin aikaa helpommalla. Kylppäri hajoaa ensi viikolla (toivottavasti) ja uudet vesijohdot tulee sisään kera sähköjen.

  VastaaPoista
 4. Leenamummu: Olen kyllä hyvin tyytyväinen, että vihdoin onnistuin. Minulla oli aikoinaan vanhempi tuttavarouva, joka teki herrrkulliset pannukakut kermapohjaan. Minä kävin ostamassa 6 perunaa. On loppuviikoksi syötävää kun otan pakkasesta jauhelihapihvejä. (liekö hevosenlihaa mukana).

  Pau: Pannari oli aika täyttävää. Täytyy tehdä kohtapian uudestaan ja tarkistaa vieläkö onnistuu.

  LeaP: Minustakin pannari näytti ihan oikealta. Toivottavasti kylppäriremppa sujuu nopsaan ja pääsette remonttipölyistä eroon.

  VastaaPoista
 5. Nams, näyttää hyvältä ja varmasti onkin. Mä muistan sen edellisen pannarin, sä sen blogissa esittelit. Ei se vaan aina onnistu. Munissakin on eroa paljon, onko tuoreita vaiko jo olonsa loppupäässä ynnä muuta mystillistä.

  VastaaPoista
 6. Voi, tuo näyttää ihan äidin tekemältä pannarilta. Minä en ole koskaan sellaista osannut tehdä.
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 7. KristiinaS: Aineissa on varmaan eroja ja mittasuhteissa + ehkä uunikin vaikuttaa. Nyt kuitenkin tuli hyvä ja tätä täytyy harjoitella että saa oikean tuntuman.

  VastaaPoista
 8. Anneli: Tämä on helppo tehdä ja näköjään onnistuukin.

  VastaaPoista