maanantai 22. heinäkuuta 2024

Kolmas sukkapari vihreästä langasta

 Vihreää, kirjavaa, lankaa oli vielä reilusti jäljellä. Niinpä tein pikkusiskolle sukat. Varrensuun yritin tehdä löysäksi kun siskon kädet on kipeät ja sukkien vetäminen jalkaan vaikeaa. Kun lanka on löyhäkierteistä ja pehmeää, niin toivo sukkien kelpaavan käyttöön. Lanka aiemmin mainittua Mellan Raggia, 77 grammaa, puikot 3,00, silmukoita varressa 52, terässä 50. 

Muutoin olen tämän päivän viettänyt suurelta osalta älykännykkäni seurassa. Eilen ei puhelut toimineet ja tänään meni puhelinfirman pakeille. Vaihtoivat sim-kortin (vasta kolmas toimi). Siinäpä sitten meni samalla puhelinluettelon nimitiedot, numerot sentään jäivät. Meni jokunen hetki kun sitten kotona plarasin eestaas paperille aikoinani kerättyjä puhelintietoja. Onneksi vuosi sitten keräsin kaikki puhelimen tiedot paperille kun vaihdoin puhelinta. Nyt niistä oli iso hyöty. Toivottavasti nyt puhelin pelittää pitkän rupeaman. Edellisen puhelimen sim-kortti olikin ihan museotavaraa, mallia Tele, parinkymmenen vuoden takaa. 


1 kommentti:

  1. Oi oi, miten ne ei siellä puhelinkaupassa siirtäneet niitä tietoja talteen ja sitten uudelle simille? Mulla taitaa yhteystiedot olla sekä puhelimen muistissa että simillä. Mulla kans oli kerran niin vanha sim ettei myyjä ollut sellaista nähnytkään. Ennen tehtiin kestävää elektroniikkaakin, heh. Helteet taas ovat kiusana mutta en valita, pysyn sisällä jossa on ihan siedettävää vaikkakin tosi lämmintä.

    VastaaPoista