perjantai 24. maaliskuuta 2023

Veto poissa

 On vähän nuutunut olo edelleen, vaikka flunssatuntemukset on poissa. Neuletuttuja olen tavannut ja tänään olin kuuntelemassa luentoa sormien nivelrikosta. Gloxinialle vaihdoin uuden mullan ja asettelin mukulan oikein päin kun oli vähän kyljellään. Muutkin kukat kaipaisivat kohennusta ja kertakäyttömukeissa olevat oikeita ruukkujakin. Soilikit ovat oikein runsastuneet ja voivat hyvin. Toivottavasti maltan olla kastelematta liikaa. 

Serkun mies on saanut massiivisen aivoverenvuodon ja nyt odotellaan, miten tilanne kehittyy. 



4 kommenttia:

  1. Kurjaa ku on veto veks. Ehkä piristyt kun tämä loskainen aika muuttuu oikeaksi kevääksi ja luontokin herää. Onko siellä Kampissa ollut sitä neulekerhoa, en oo mitään nähnyt siitä palvelukeskuksen postauksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampin kerho on ollut entiseen tapaan maanantaisin. Minä olen ollut usein poissa kun on ollut menoja ja sitten oli se flunssa.

      Poista
  2. Sinulla on hyvällä mallilla kukkien hoito, tekoja ja suunnitelmia! Kurjaa, kun olosi tuntuu nuutuneelta, uskon, että kohenee päivä päivältä, kun et ala rehkimään. Käsityö on ihana ja ystävällinen ystävä! Tosi ikävää serkkusi miehen tilanne, ei sitä koskaan tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Onneksi mennään kohti terministä kevättäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen tuntui jo olo ihan terveeltä kun kävin seurakunnan neuletapaamisessa. Teemme siellä kastesukkia uusille seurakuntalaisille, myös aikuiskastettaville.

      Poista