perjantai 11. helmikuuta 2022

Tassusukkia ja kiva vieras

 Nyt on näkynyt kirjoituksia, että eläinsairaalat tarvitsevat sukkia leikkauspotilailleen. Niinpä minäkin aloin tehdä muutamia tassusukkia jämälangoista. Sukkien pitää olla konepestäviä, että voivat pestä ja desinfioida ne käyttöjen välillä. Parit vauvojen sukat tuli siinä sivussa

Pitkästä aikaa kävi kiva neuleystävä kahvittelemassa ja sain samalla pari pannulappua, toinen ystävänpäivälahjaksi ja toinen synttäri/joululahjaksi. Ovat kyllä niin kauniita, että pidän ensin vaan esillä ja näytillä. Kiitos käynnistä, tule toistekin!

Ja tietty nyt piti keittää ylimääräiset kakkukahvit Iivon kunniaksi, vaikka en muuten kisoja seuraakaan. 




6 kommenttia:

  1. Ihania sukkia ja töppösiä hyvään tarkoitukseen :).
    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

      Poista
  2. Tyyne-patalaput on tosi kauniita, mäkin olen muutaman saanut. Aikas kiva tuo eläinsukkakampanja, Uskokin oli just horrostetuna hammaskivenpoistossa.
    Nyt oli kaupungin uutisissa, että palvelukeskukset avaa 1.3. Saa nyt nähdä miten sinne neulekahvilaan tulen vai tulenko lainkaa kun se tila on niin ankea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, että nyt kun tapaamisia alkaa tulla, niin ei huvitakaan lähteä. Pasilan Fokuksenkin tapaamiset on alkaneet, mutta en ole mennyt, ainakaan vielä. Kirjastojen Novellikoukut alkaa myös maaliskuussa.

      Poista
    2. Just sama fiilis; ei huvita lähteä. Onneksi omassa kodissa sentään viihtyy vaikka tylsää onkin. Novellikoukut kyll vähän kiinnostais, täytyypä seurata missä ja milloin on tarjolla.

      Poista
    3. Täältä löytyy tämän kevään tiedot. https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Vinkit/Novellikoukku(219732)

      Poista