torstai 24. lokakuuta 2019

Melkein kuin ämpäreiden jonotusta

Olin netissä nähnyt kuvia kivoista kasseista ja mukeista. Kun niissä olevat kuvat sopi mielestäni hyvin neuleharrastajalle, niin halusin itsellenikin sellaiset. Kun en onnistunut mitenkään tilaamaan netin kautta, niin painalsin heti aamusta Messukeskukseen katsomaan, josko siellä olisi yhtään kappaletta myynnissä. No, mukeja oli yksi ainoa, jonka onneksi sain ostaa, kasseja oli enemmän. Saattaa olla, että ennen joulua vielä tulee mukeja lisää. Nyt oli ollut pieneen erään syynä kiire brexitin takia.
Noita kasseja ja mukeja tekee/teettää Kenkämaakari Aleksi Lydman. Hän on tosi taitava maalaamaan kauniita kuvia. Toivottavasti myös menestyy.

Kenkämaakari  

Aleksi Lydman 
https://www.facebook.com/aleksi.lydman



Kirjoja en sitten messuilla katsellutkaan, vaan meni Triplaan tutustumaan. Eipä siellä tänään ollut mitään tungosta, aika avaralta vaikutti. Kävin italialaisessa kahvilassa syömässä salaatin ja tulin sitten junalla pois. Vähän sai etsiä, ennen kuin löysin oikealle laiturille. 




2 kommenttia:

  1. Olit nopsa tutustumaan uuteen ostoskeskukseen. Mä tänään siinä ulkopuolella odotin bussi ja mietin meniskö katsomaan sisälle mutta en menny.
    Siinähän on kassillinen lankakeriä! Ihan kuin ennenvanhaaan Tallinnasta tultaessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satuin huomaamaan kun Messukeskuksesta kävelin asemalle. Näytti olevan enempi kioskityyppisiä "kahviloita" ei sellaisia istumapaikallisia, joissa vois seurustella. Voi olla, että pitää mennä tutkaileen tarkemmin ihan ajan kanssa.

      Poista