sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Vieraiden kanssa pari päivää

Kun kuulin vieraiden tulosta, niin ensin piti tietysti siivota ja hankkia tarjottavaa. Leivoin rusinakakun, keikauskakun ja paistoin litistettyjä lihapullia sekä Barbara Bushin Broileria. Osa paistoksista meni parempiin suihin, niin ettei ehtinyt kuvaa ottaa, osan pakastin. Taisivat vieraat olla nälkäisiä kun kehuivat ruokia ja ottivat reilusti lisääkin.
Kiitos, ystävät (sukulaiset), kiva kun kävitte, tulkaa toistekin!

Tuliaisiksi sain vierailta kivan pyyheliinan Turun murteineen.

Oodiin ja Kampin kappeliin käytiin tutustumassa perjantaina.  Oodissa sattui olemaan tulostumassa hiukka isompi kuva. Aika edullista tulostaa tuolla itse.

Samalla näimme nuorten mielenosoituksen Eduskuntatalon edessä. Aika paljon käveltiin ja illalla se tuntui jaloissa.
Lauantaina aamupäivällä käytiin vielä Kampissa ja Espan puistossa. Illemmalla sitten vieraat jatkoi matkaa kohti Tukholmaa.


Tänään, sunnuntaina, poikkesin pikaiseen Narinkkatorilla katsomassa villoja ja lankoja. Lampaitakin oli muutama. En ostanut mitään kun lankoja on ennestäänkin.


Toinen orkidea on avannut monta kukkaa. Toivottavasti kestävät jouluun asti ainakin. Kolme muuta orkideaa työntää kans kukkavanoja.


4 kommenttia:

  1. Onpas hauska pyyhe!
    Kui sää noin isoi kanapaloi tarjosit;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah,hah. Kukas se söi kaksi (vai enemmän) broiskun sisäfilettä. Näitäkin oli kaksi per noukka. Minä tosin söin vain yhden. Hyvä, että ostin näitä enkä ohuita fileen viipaleita, kun vieraille maistui reippaasti.


      Poista
  2. No, onpas vieraat saaneet herkkua kyllikseen :).
    Ihanasti kukkii sinulla orkidea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Omppumato. Oli mieluisia vieraita.

      Poista