tiistai 22. toukokuuta 2018

Että löytäisin omani

Oman matkalaukun löytäminen lentokentän hihnalta on aina hämmentävä kokemus kun on monta saman näköistä laukkua. Joskus käytin värikästä hihnaa laukun ympärillä, mutta hihna tahtoi aueta ja muillakin oli samanlaisia. Tuttavallani oli aikoinaan punainen villatupsu laukussaan, mutta se hävisi eräällä matkalla.  Joillakin on erilaisia teippejä liimattuna matkalaukkuun, mutta sellaiset ei minun laukussani oikein pysy. Eilen sain kuningasajatuksen. Miksen virkkaisi kädensijaan koristetta, joka pysyisi mukana, vaikka laukkua käsiteltäisiinkin välillä vähän kovakouraisesti. Niinpä aamulla virkkasin moisen tunnistusavusteen. Ei varmaan hevillä ole toista samanlaista lentokentällä, eikä tuo lepata tai tartu helposti mihinkään kiinnikään.
Virkkasin ensin pötkylän ja sitten sen kädensijan ympärille. Yhteenvirkkaus ei ole oikein edustuskelpoinen kun sininen lanka loppui 2 senttiä liian aikaisin ja keplottelin aloituslanganpäällä loput ompeleesta yliluotellen.  No, kelpaa minulle, eikä kai kanssamatkaajat ala tarkastella teelmystäni.

8 kommenttia:

 1. Kyllä tosiaan hyvä keksintö. Aina saa olla silmä kovana,että erottaa sen oman laukkunsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan ongelma. Olen joskus ottanut väärän laukun hihnalta. Toki palauttanut sen heti jatkamaan kierrostaan, mutta siinä saa olla nopea ettei samalla oma laukku mene ohi.

   Poista
 2. Näppärä idea ja jos laukkua joutuu välillä nostamaan/kantamaan kahvasta niin on kädellekin mukavampi kuin terävä kantokahva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ja jos likaantuu tai väriin kyllästyy, niin on helppo tehdä uusi.
   Voihan tuohon sitten kirjailla vaikka silmät ja korvat, jos haluaa vaihtelua.

   Poista
 3. Tää On Hyvä. Ja hieno uudissana: tunnistusavuste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytännössä sitten näkee toimivuuden.

   Poista