sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Tammikuun tarinoita ja vaalivalvojaiset

Tervehdys pitkästä aikaa. Olen alkuvuoden potenut flunssan tapaista ja kolmisen viikkoa vain makailin ja köhin kotona. Olen ollut kovin väsynyt enkä ole jaksanut blogatakaan. Mutta nyt teen pienen päivityksen.

Alkuvuosi siis sairastellessa. Sitten tuli velipojan hautajaisjärjestelyt ja niissä nyt näyttää tulevan vähän, hm... miten sen sanois, aikaavievät . Isosisko (90v) tulee ensi viikolla tai seuraavalla katsomaan, että asiat hoituu hänen ehdotustensa mukaan. Siinä menee muutama päivä tiiviisti kierrellessä hautaustoimistossa, sairaalassa, asunnolla, isännöitsijätoimistossa, hautausmaalla, kahvittelupaikkaa etsimässä/tarkistamassa. Sisko myös haluaa itse olla mukana laittamassa velipojan arkkuun. Pitäisköhän minun tehdä velipojalle villasukat viimeiselle matkalle, ehtisinköhän.

No, vaalit on tämän päivän teema. Vaalivalvojaisia varten tein piirakan  Intsun blogista löytämällä ohjeella. Maistoin palasen jäätelön kera. Oli hyvää, mutta oikeastaan aika äkkimakeaa, joten pieni pala riittää. Olin ajatellut nautiskella piirakan vaalivalvojaisten aikana, mutta näyttää, että valvojaiset jää lyhyeksi ja ainakin vaisuksi kun tulos näyttä jo selvältä.

Nauttikaa talvesta, mutta varokaa liukastumasta.

4 kommenttia:

 1. Osanotto velipojan johdosta. Surullista mutta odotettua kuitenkin. Onko lahjalaatikossa sopivia sukkia?
  Oi voi, siskon kanssa olet kovilla. Soita jos tarviit apua järjestelyissä tai siskon karkotuksessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina, osanotosta ja avuntarjouksesta. Pikkusisko Kokkolasta lupasi lähettää sukat, on hänellä valmiina.

   Poista
 2. Minäkin otan osaa suruusi.

  Toivottavasti flunssa on jo karkotettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato. Flunssa on jo ohi ja nukkuminenkin on vähän parempaa.

   Poista