torstai 15. kesäkuuta 2017

Kristallipullia taas

Kokeilin nyt uudemman kerran kristallipullien tekoa. Laitoin vähän enemmän voita taikinaan. Tuli kyllä aika hyviä. Vain muutaman voitelin ja sokeroin. (ja söin). Loput pakastan mahdollisia kahvivieraita varten. Paistamisen suhteen on vielä säädettävää. Nyt paistoin 10-12 minuuttia tasolla 3 ja viimeisen pellillisen 10+2 minuuttia tasoilla 3 ja 4.  Paistoaika riippuu tietysti pullan koosta ja siitä miten paljon on jauhoja laittanut. Minulla oli aika löysä taikina enkä halunnut pullien jäävän raaoiksi.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aika hyviä olivat. Piti äkkiä pakastaa, etten sorru syömään liikaa.

      Poista
  2. Namu,hyvän näköisiä pullia. Minäkin paistaessa varon,ettei jää taikinaiseksi. Varmaan hieno ollut tuo lentonäytöskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva nähdä lehtonäytös kun ei niitä kovin usein ole. Ilmakin suosi.

      Poista